Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 00:43

E, društvo...da vam se pohvalim...danas sam pribavio i ADSL tako da sada imam dial up, wirelless i ADSL pa mogu birati i brzine i skupoću konekcije Razz
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 00:44

Lauda ::
gradski-seljak ::
Dobro veče društvo Twisted Evil , večeras sam ranije došao kući .... Wink

ma malo bum još tu
pa red je da pozdravim gl.bosa
51) 51)
oćel neko čvaraka??

Jooooooooooooj obožavam čvarkeeeeeeeeeee Rolling Eyes

blago tebi gradski Idea

ma nemrem jesti dva zubova me bole:roll:

ja sam zaglabao tanki sendvič jer me mrzi da iz friza vadim švarglu i kavurmu Razz

daj malo da se podsjetim, to je nešto kao kod nas tlačenica ili prezbušt Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 00:46

E, društvo...da vam se pohvalim...danas sam pribavio i ADSL tako da sada imam dial up, wirelless i ADSL pa mogu birati i brzine i skupoću konekcije Razz

e konačno
sin veli da je brzina kompa sa kog ja radim 1024/256 a ja se u to niš ne kužim, a on nema vremana da mi objašnjava, radi neki program i cijeli dan ne diže se sa stolca, već sam popizdio
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 00:49

Dobro veče društvo Twisted Evil , večeras sam ranije došao kući .... Wink

ma malo bum još tu
pa red je da pozdravim gl.bosa
51) 51)
oćel neko čvaraka??

Jooooooooooooj obožavam čvarkeeeeeeeeeee Rolling Eyes

blago tebi gradski Idea

ma nemrem jesti dva zubova me bole:roll:

ja sam zaglabao tanki sendvič jer me mrzi da iz friza vadim švarglu i kavurmu Razz

daj malo da se podsjetim, to je nešto kao kod nas tlačenica ili prezbušt Crying or Very sad

verujem da je to to...Laughing ma bitno je da je ukusno i da uz to dobro ide vino ili pivo Idea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 00:49

pozdravljam te
odoh na odmor
laka ti noćTwisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 00:52

e konačno
sin veli da je brzina kompa sa kog ja radim 1024/256 a ja se u to niš ne kužim, a on nema vremana da mi objašnjava, radi neki program i cijeli dan ne diže se sa stolca, već sam popizdio

uhhh ti imaš fantastične brzine meni je na wirelless-u 2 Gbita, ali je na ADSL-u 512/64 i to me košta za permanentni online oko 15 eura mesečno.... za tvoju brzinu morao bih plaćati oko 30 eura mesečno a to je za men puno.

Poslednji izmenio dana Pet 14 Dec 2007, 00:54, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 00:53

pozdravljam te
odoh na odmor
laka ti noćTwisted Evil

laku noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 01:04

e konačno

uhhh ti imaš fantastične brzine meni je na wirelless-u 2 Gbita, ali je na ADSL-u 512/64 i to me košta za permanentni online oko 15 eura mesečno.... za tvoju brzinu morao bih plaćati oko 30 eura mesečno a to je za men puno.

evo me natrag, još nisam lego a sin kaže da mi je zaboravio reči da je brzina podignuta i sad je 2016 umjesto 1024
pa toliko i mi plaćamo
a znaš da mi sin ima firmu i da dosta toga radi od kuće pa je zbog toga tako to sredio, a ja koristim Very Happy Very Happy
skoro bio u NS (ne ja sin)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 01:28

Krepala mi je peć u kupaoni...popravila...sad lux ima napad lajanja...ja ću se samoubit. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 01:55

aja ::
Krepala mi je peć u kupaoni...popravila...sad lux ima napad lajanja...ja ću se samoubit. Rolling Eyes

hmmmm sva sreća što hrčci ne laju inače bih ga bacio sa terase Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 09:55

Dobro jutro Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 10:02

Dobro jutro Twisted Evil

Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Kava Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Kava Sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 10:03

aja ::
Dobro jutro Twisted Evil

Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Kava Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Kava Sad

3 Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Kava Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 C070 Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 10:05

Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Sok Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Sok Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Sok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:32

a jeste danas uranili cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:38

evo ovo sam našla o bežičnom netu i brzini spajanja...

Bežični internet Vam omogućava brzine do 2048 kbs.

Bežični internet Vam omogućava brzine do 1-2 Mbs. Bežični internet je uvijek u funkciji i nije potrebno da čekate da modem uspostavi konekciju. Brzine koje se ostvaruju su puno brže od brzina postignutih telefonskim modem ili ISDN-om. Samim tim Vam omogućava da pratite multimedijalne sadržaje poput videa na zahtjev kao i igrate igre online, skidate slike i filmove velikom brzinom. I naravno nemorate čekati da se uspostavi veza, nema signala zauzeća i nije potrebna telefonska linija. Bežični internet je potpuno nezavisan od telefona i telefonske infrastrukture.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:38

a danas petak, dan za ....
d.dan
otkud u ovo doba
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:43

a danas petak, dan za ....
d.dan
otkud u ovo doba

odmaram...ustala u pola šest Rolling Eyes bili u bolnici, na policiji, u trgovini. sredila kuću i evo pijem kavu Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:45

I love you I love you I love you
pa ti vredna danas
i moja došla jutros sposla i nikak da ide odmarat, sad ovo, sad ono
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:47

I love you I love you I love you
pa ti vredna danas
i moja došla jutros sposla i nikak da ide odmarat, sad ovo, sad ono

nije da se hvalim ja sam uvijek takva 32 i auto sam oprala pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:48

vid ovo

Ukupno je: 9 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 1 skriven/a i 7 gostiju.

ovi očekuju neki razgovor međ nama Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:49

vid ovo

ne znam zašto samo šute Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:50

šta si sama prala, po ovom vremenu, kod mene snijeg pada, puše ko ..
znaš onu pjesmu o puhanju vjetra Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:51

susjeda ::
vid ovo

ne znam zašto samo šute Crying or Very sad

to su izgleda ko oni "mrtvi" birači:lol: Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 EmptyPet 14 Dec 2007, 14:51

šta si sama prala, po ovom vremenu, kod mene snijeg pada, puše ko ..
znaš onu pjesmu o puhanju vjetra Very Happy

i kod nas je padao snijeg...sad je bljuzgavo, a auto uvijek perem sama. Što ti je čudno ???

koja je to pjesma?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 23 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 23 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: