Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dali se šta promijenilo nakon JUGE.....

Ići dole 

Dali se šta promijenilo nakon JUGE...
Manje lažu više kradu...
Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Vote_lcap11%Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Vote_rcap
 11% [ 1 ]
Više lažu manje kradu...
Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Vote_lcap11%Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Vote_rcap
 11% [ 1 ]
Mentalitet ljudi...
Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Vote_lcap22%Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Vote_rcap
 22% [ 2 ]
Samo su nas podijelile granice...
Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Vote_lcap56%Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Vote_rcap
 56% [ 5 ]
Ukupno Glasova : 9

AutorPoruka
lily
Gost

Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Empty
PočaljiNaslov: Dali se šta promijenilo nakon JUGE.....   Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... EmptySre 13 Dec 2006, 13:53

clown
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dali se šta promijenilo nakon JUGE.....   Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... EmptyNed 17 Dec 2006, 21:00

Tema je super....izgleda da se malo toga promenilo gledajući u globalu....industijalizacija i privatizacija bi odradile svoje i u Jugi, sve drugo je samo čista teritorijalna podela. Smile
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dali se šta promijenilo nakon JUGE.....   Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... EmptyPon 18 Dec 2006, 20:26

ispravka !!!!!!!!!!!
ovo nije moja teme, nego je moj radni kolegijus zabunom pisao pod mojim nikom

hvala na razumijevanju svekolikom pučanstvu jer onaj tko me pozna od prije zna da mene politika ne zanima , a još manje bivša juga
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dali se šta promijenilo nakon JUGE.....   Dali se šta promijenilo nakon JUGE..... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dali se šta promijenilo nakon JUGE.....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Dali je ovo normalno...
» Fudbalski Dali u Barseloni
» Stihovi velikih pesnika
» I nakon 400 godina.....
» Brutalnost policije

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu