Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Da li je brak kao institucija prevaziđen??? Ned 26 Nov 2006, 00:47 | |
| Ja bih o ovome mogao pisati celo veče a da ne odlučim jer oba odgovora ( i da i ne) imaju svojih dobrih i loših strana. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je brak kao institucija prevaziđen??? Ned 26 Nov 2006, 00:50 | |
| Ma nije, svatko se treba oženit/udat tj. živjet s nekim i imat klince. To je normalno. Zašto biti sam osim ako ne postoji neki jako dobar razlog za samoću? |
|
lily Gost
| Naslov: Re: Da li je brak kao institucija prevaziđen??? Čet 07 Dec 2006, 16:33 | |
| naravno da je , jer komad papira i hrpa potrošenih novaca za nekakvo slavlje nisu dokaz nečije ljubavi |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Da li je brak kao institucija prevaziđen??? Čet 07 Dec 2006, 16:48 | |
| To je istina, lily, ali eto zakonski je još uvijek sve tako postavljeno da ti taj komad papira čisto pravno gledano jako dobro dođe. Pitaj mene, ja ga naime nemam pa kad dodjem u bilo kakvu državnu ustanovu imam barem pola sata objašnjavanja tko, čije, koga, zašto i zbog čega... |
|
lily Gost
| Naslov: Re: Da li je brak kao institucija prevaziđen??? Čet 07 Dec 2006, 16:52 | |
| ma znam da je to komplikus , ali eto , valjda ćemo i to jednom preskočiti |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je brak kao institucija prevaziđen??? | |
| |
|