Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 19:38

Bony ::
Čim se maknem sa net-a moj mužjak i ja idemo u skitnju. Bili smo cijelo prije podne vani, pa doma na ručak i sad idemo opet. Prekrasno je vrijeme i to treba iskoristiti.

tongue

Uživaj dok možeš 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 19:39

Lauda ::
Bony ::
Joooooj, hvala Gradski.

Čitam ono o supersrbinu pa sam skoro opala sa stolca od smijeha Laughing

Bok Bony...koje o supersrbinu???

Ma ono o kriptonitu. Na slici je supersrbin. Tak bar piše ak se dobro sjećam čirilice.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 19:41

Sory, nisam odma skužio. Tražim jednu pjesmu za tebe, al neznam ti ukus, pa.........
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 19:43

Nego čuo sam da Dinamo vodi sa jedan nula
ovde gledam hajduk - slaven belupo i sad je tek u drugom poluvremenu Hajduk izjednačio , kako stoji Dinamo???
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 19:47

Pojma nemam, maloprije sam došo, tak da neznam ni ko s kim igra. Danas sam van sporta 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 20:06

[quote="Lauda"]Nego čuo sam da Dinamo vodi sa jedan nula
ovde gledam hajduk - slaven belupo i sad je tek u drugom poluvremenu Hajduk izjednačio , kako stoji Dinamo???[/quote

Dinamo vodi DVA NULA
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 20:39

Moje vrijeme za danas završilo pozdrav svima koji su tu, i ostavljam pozdrav svim koji dojdu

tongue tongue tongue 51) 51)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 21:17

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:03

večer ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:04

susjeda ::
večer ...

I tebi Twisted Evil

Imam bolesnika Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:06

tko je bolestan ? farao

Mačaaaaaaaak... tu sam, kasno palim Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:08

tko je bolestan ? farao

Mačaaaaaaaak... tu sam, kasno palim Arrow

Djevojčica zakurila iz čistog mira, 38,4....ne znam kaj je. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:10

hoće to tako... viroza neku pokupila Sad šaljem par da se nađe 3 3 3 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:11

hoće to tako... viroza neku pokupila Sad šaljem par da se nađe 3 3 3 3

I ona tebi šalje....samo kaže, pazi da se ne zaraziš Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:12

i ovak sam već zarazna Laughing tipkam tu i još trčim po kući i ponešto napravim Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:15

i ovak sam već zarazna Laughing tipkam tu i još trčim po kući i ponešto napravim Question

Ja ne mrdam više....osim dodati kaj djevojčici.
Nahranila sam ih, pobrala veš...jedino bi kavu pila, ali Gazda je još budan. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:17

ja sam sad stavila veš prati, pa rondaj po zamrzivaču, uskoro moram otići do sela ...i ni sama ne znam što još Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:18

ja sam sad stavila veš prati, pa rondaj po zamrzivaču, uskoro moram otići do sela ...i ni sama ne znam što još Rolling Eyes

Otići??

Zakaj? Tj po kaj ili koga? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:21

kćerka ide sa prijateljicama van . Treba otići po njih...ma ni ne znam što mi je rekla Crying or Very sad možda da idu van još kasnije ??? ne znam Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:22

kćerka ide sa prijateljicama van . Treba otići po njih...ma ni ne znam što mi je rekla Crying or Very sad možda da idu van još kasnije ??? ne znam Laughing

Hehehe...blaženi mobiteli. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:24

mobiteli ? zašto sad oni Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:25

Pa da te može nazvat kad te treba....Gazda to zove Taxi služba Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:27

aja ::

Pa da te može nazvat kad te treba....Gazda to zove Taxi služba Laughing Laughing

mislila sam da si ti Juru zvala Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:30

idem sad...mislim da se neću dugo zadržati...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 EmptySub 28 Apr 2007, 22:30

idem sad...mislim da se neću dugo zadržati...

Dobro...bit ću tu (a gdje drugdje) Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 24 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 24 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: