Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:01

evo me ...ne znam do kada Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:03

susjeda ::
evo me ...ne znam do kada Smile

Brza si....imam kavu Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:05

hrče ??? 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:07

hrče ??? 40

Ne...kuhala sam "kakao" Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:09

Laughing opet same Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:10

Laughing opet same Rolling Eyes

Kao i obično Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:12

a da se forum zove po nama Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:13

a da se forum zove po nama Laughing

Pa ako su se mogle piranje, zakaj se nebi mogel i forum?? Laughing Laughing

Kaj je ono billo? Aja je pojela silviju?? Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:16

a tako nekako Laughing nadam se da i Aja nije skončala poslje jela Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:18

a tako nekako Laughing nadam se da i Aja nije skončala poslje jela Laughing

Mislim da ni jedna više nije živa..aji je pozlilo od silvije Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:21

Dala sam joj lupocet, i još uvijek 38.0 Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:23

Kako je cura? Jel joj pala temperaturaa?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:24

Kako je cura? Jel joj pala temperaturaa?

Ne baš...38.0 Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:24

Crying or Very sad odovaraš prije neg što pitam farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:26

Crying or Very sad odovaraš prije neg što pitam farao

Telepatija Laughing Laughing

Ko da smo u braku Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 222369 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 222369
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:28

samo na djecu i mislim Smile potraga je u kući za mineralnom Rolling Eyes nestala otvorena boca Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:30

samo na djecu i mislim Smile potraga je u kući za mineralnom Rolling Eyes nestala otvorena boca Crying or Very sad

KAk je mogla nestat?? farao

Imam ja zatvorenu. Smile

37.2 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 106868 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 106868
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:32

bili smo vani...poveće društvo...pola nogometne ekipe sa pratnjom i negdje , neko "spremio" Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:34

bili smo vani...poveće društvo...pola nogometne ekipe sa pratnjom i negdje , neko "spremio" Laughing

Možda su popili...sad joj je vruće. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:35

nisu popili...normalno da joj je vruće kad pada temperatura.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:36

nisu popili...normalno da joj je vruće kad pada temperatura.

Ma znam...ali prije je cvokotala, sad joj je vruće...a jede normalno....nije joj ništ. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:37

vidjet ćeš sutra Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:38

vidjet ćeš sutra Smile

Istina...nadam se da je to ona jednodnevna temperatura. 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:40

može biti...idete kuda za maj ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 EmptySub 28 Apr 2007, 23:42

može biti...idete kuda za maj ?

Ne, Gazda radi. Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 25 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: