Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 00:04

ajde ti krpaj što se da skrpati...ja idem malo u skitnju, pa na spavanac. Laku noć ti želim Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 00:06

susjeda ::
ajde ti krpaj što se da skrpati...ja idem malo u skitnju, pa na spavanac. Laku noć ti želim Twisted Evil

Drži fige da upali....noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 00:35

Nemram vjerovat kakav poraz Mirka, užas jedan Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 09:50

Dobro jutro Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 Kava
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 10:39

Jutro, jutro:twisted:
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 10:42

gradski-seljak ::
Jutro, jutro:twisted:

Upravo gledam Mirkov meč Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 10:52

Ovako nešto ni u snu se nisam nadao. Ajd da je borba trajala duže, da je bilo razmjene udaraca i slicno, onda u redu. Al ovako nešto........
Mislim da je Mirko prelabavo ušo u meč.Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 10:59

Ovako nešto ni u snu se nisam nadao. Ajd da je borba trajala duže, da je bilo razmjene udaraca i slicno, onda u redu. Al ovako nešto........

Još mi nije učitalo ceo snimak jer idem preko dial up-a, ali čim ceo pogledam reći ću ti svoje mišljenje;)
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 11:25

Evo da i vas pozdravim prije posla.. Do čitanja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 11:30

Bok Tea Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 11:44

Lauda ::

Još mi nije učitalo ceo snimak jer idem preko dial up-a, ali čim ceo pogledam reći ću ti svoje mišljenje;)

Moj je utisak da Mirko nije bio dovoljno psihološki spreman za ovaj meč...po ulasku u oktagon šetao je tamo vamo kao da se pitao zašto je tu?
Znao je da je Gonzaga majstor brazilske džiu-džice i samim tim veoma opasan protivnik
Ne znam zašto je spustio svoju levu ruku i praktično dozvolio Gonzu da ga nokautira, kada se snimak pažljivije pogleda vidi se da je Mirko imao tu ruku u gardu a onda je naprasno spustio i usledio je nokaut??? Pomalo sumljivo spuštanje iako mislim da nije nameštaljka u pitanju, ali sve je moguće.
Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 12:36

Moj je utisak da Mirko nije bio dovoljno psihološki spreman za ovaj meč...po ulasku u oktagon šetao je tamo vamo kao da se pitao zašto je tu?
Znao je da je Gonzaga majstor brazilske džiu-džice i samim tim veoma opasan protivnik
Ne znam zašto je spustio svoju levu ruku i praktično dozvolio Gonzu da ga nokautira, kada se snimak pažljivije pogleda vidi se da je Mirko imao tu ruku u gardu a onda je naprasno spustio i usledio je nokaut??? Pomalo sumljivo spuštanje iako mislim da nije nameštaljka u pitanju, ali sve je moguće.
Crying or Very sad

komentar meča bio je da ga je Gonzaga zavarao pogledom, da je pogledao u Mirkov trbuh, i ovaj očekujuči udarac u trbuh, mahinalno spušta ruke, a zatim slijedi udarac u glavu. Tocno ja tako i bilo. Nebi reko da je namještaljka, jer bi Mirko u sloijedećij borbi imao meč za titulu svjetskog prvaka, i tad bi se vjerojatno povukao. Kak bilo da bilo, poslije j..... nema kajanja Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 12:38

Ajmo mi na ono zašta smo tu "udri brigu na veselje"51) 51) 51)
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 12:51

Ajmo mi na ono zašta smo tu "udri brigu na veselje"51) 51) 51)

Sleep pošto je u kancelariji zabranjeno konzumiranje alkohola
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 13:17

dan...lijepi, sunčani confused
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 13:21

dan S. rabbit
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 13:24

sunce...još i cvijeće pirat ništa mi više ne treba bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 13:51

Malo kasnim,al bolje ikad neg nikad Twisted Evil
i kod mene lijepo sunčano
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 14:49

Dobar dan svima...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 14:56

jura ::
Dobar dan svima...

Dan Jura
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 14:58

Dobar dan svima...

Dan Jura

Kaj se radi kod tebe?
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 15:11

Dobar dan svima...

Dan Jura

Kaj se radi kod tebe?

Lep dan klinci napolju i tako ja ću još malo na ručak pa na popodnevnu dremku Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 21:58

Večer Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 22:00

i tebi Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 EmptyNed 22 Apr 2007, 22:00

Veče i laku noć...večeras idem u krpe rano jer sam umoran Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 13 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: