Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 22:56

Ja i moj smo danas bili na utakmici. Poslje večere, koju si je sam uzeo, još mi je i kavu skuhao pirat da sam svijećom tražila boljeg nebi našla Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 22:57

susjeda ::
Ja i moj smo danas bili na utakmici. Poslje večere, koju si je sam uzeo, još mi je i kavu skuhao pirat da sam svijećom tražila boljeg nebi našla Smile

Sad sam stvarno u bedu. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 22:59

aja ::

Sad sam stvarno u bedu. Sad

Nemoj biti Question svi mi imamo svoje mušice i nije ni kod nas uvijek sve idealno. Zaiskri kod svih ponekad Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:00

Ma znam....ali stvarno mi se pije kava...Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:02

onda se ustani i skuhaj, pa nek pizdi @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:05

onda se ustani i skuhaj, pa nek pizdi @

MA da...pa zbudi balavce...drunken
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:08

porazgovaraj ti s njim kad balavci nisu kod kuće Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:09

porazgovaraj ti s njim kad balavci nisu kod kuće Smile

Eh...uvijek je bar jedan doma. Smile

Idem kuhat kavu, bašmebriga. Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:11

uzmi za svaki slučaj Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:16

Skuhala, nije ni skužil Smile

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 U075 mi je plastični, nije baš ubojit Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:18

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 U075 mi je plastični, nije baš ubojit Laughing

ili ga je prošla nervoza Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:22

ili ga je prošla nervoza Smile

A kajaznam...tiha misa...Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:25

nije važno....samo neka je mir Smile

Moj je otišao spavati, sin je gore, a kćerka će uskoro doći kući. Sutra je radni dan... ne za nju, nema sreće da nađe neki poslić elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:26

Moj je otišao spavati, sin je gore, a kćerka će uskoro doći kući. Sutra je radni dan... ne za nju, nema sreće da nađe neki poslić elephant

Moji svi idu sutra ujutro...Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:27

Moji svi idu sutra ujutro...Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 B020

ufff...otkad nisam tako bila sama Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:28

ufff...otkad nisam tako bila sama Crying or Very sad

Koja je to uživancija....40 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:34

znam...dok smo bili u gradu još je mogao otići do grada sam, djeca u školi, a ja uživam Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:35

Ali moram do grada platiti struju Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:36

platila sam sve elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:37

platila sam sve elephant

Question

Mi smo stalno u nekakvim zaostatcima...Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:40

tko nema zaostataka Question nama izlazi jedan kredit za mjesec dana bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:43

tko nema zaostataka Question nama izlazi jedan kredit za mjesec dana bounce

Blago vama. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:45

dok ne uletimo u nešt novo Rolling Eyes sad nam ostaje samo auto, a njega otplaćuje stanarina Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:48

dok ne uletimo u nešt novo Rolling Eyes sad nam ostaje samo auto, a njega otplaćuje stanarina Smile

Super...

Al nemoj o kreditima, pliiiiiiiiiiiiz Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 EmptyNed 22 Apr 2007, 23:51

Idem čitati malo....križa me bole.

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 15 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 15 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: