Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:05

susjeda ::
slično razmišljaju djeca Laughing

Question

Baš me briga. Jura opet hoće na net..Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:08

aja ::

Question

svaki put kaže mogu i ja jenput tjedno Laughing a ono sve češće Smile i ja moram još u kupatilo Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:09

Question

svaki put kaže mogu i ja jenput tjedno Laughing a ono sve češće Smile i ja moram još u kupatilo Rolling Eyes

Ostani još malo, onda ću ga pustit
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:11

Question

Ostani još malo, onda ću ga pustit

pripremam neke slike...a znaš čega Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:18

šaljem na pp...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:21

šaljem na pp...

Vidla 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:24

nismo same Smile viš kako novi uzimaju lako pamtljive nickove Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:25

Vidim Laughing

Ne znam čemu to služi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:26

Vidim Laughing

Ne znam čemu to služi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:28

ni ne gledam Question još da mi zablokira komp, a tek je sve novo instalirano.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:31

ni ne gledam Question još da mi zablokira komp, a tek je sve novo instalirano.

Eh..nedajbože opet instaliranje...Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:33

sve mi prazno...mogu na net , a drugo ćemo polako Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:35

sve mi prazno...mogu na net , a drugo ćemo polako Laughing

Tak je i meni bilo...ja nisam mni na net mogla, dok nismo kreirali vezu..Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:37

to smo i mi prvo napravili Razz ajd barem nemam drloga Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:38

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:39

vidi kakve sve vrste ima...

[url=http://images.google.hr/images?hl=hr&q=sparaxis&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2
http://images.google.hr/images?hl=hr&q=sparaxis&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2[/quote[/url]]

Vidla sam...čim si napisala kak se zove, i ja zaguglala Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:41

[url=http://images.google.hr/images?hl=hr&q=sparaxis&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2
http://images.google.hr/images?hl=hr&q=sparaxis&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2[/quote[/url]]

samo da nađem još...nadam se da ću se znati kontrolirati u količini Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:43

[quote="susjeda"]

http://images.google.hr/images?hl=hr&q=sparaxis&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2[/quote]

Tebe bolje ne pustiti u trgovinu s sadnicama, lukovicama i sjemenjem. Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:45

[quote="aja"]

http://images.google.hr/images?hl=hr&q=sparaxis&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2[/quote]

Tebe bolje ne pustiti u trgovinu s sadnicama, lukovicama i sjemenjem. Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 Cerek

Arrow al ja to tako volim... ne mogu dočekati ljiljane...kupila sam sve boje koje sam vidjela Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:47

I ja sam imala puno ljiljana...ali ne uspijevaju baš, eventualno cvatu jednu godinu i gotovo, nestanu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:49

neću valjda tako proći farao a mogla bi Crying or Very sad ima dosta glista mogle bi mi pojesti Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:49

neću valjda tako proći farao a mogla bi Crying or Very sad ima dosta glista mogle bi mi pojesti Rolling Eyes

Ne znam, znam samo da ni mami nisu uspjevali, a nakupovale smo stvarno svih boja....ostali su samo bijeli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:52

Ne znam, znam samo da ni mami nisu uspjevali, a nakupovale smo stvarno svih boja....ostali su samo bijeli

Bijeli su skoro neuništivi. Prošle godine sam ih prenijela na drugo mjesto u vrijeme kada se ne presađuju i svi su tu pirat imam i neke koji se šire kao ludi. Nisu loši, prekrivaju veliku površinu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:55

Opet jedem Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 EmptyNed 29 Apr 2007, 23:56

i ja bi mogla nešto Crying or Very sad jel Jura zaspao 40
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 28 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 28 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: