Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptyPet 20 Apr 2007, 23:48

aja ::
susjeda ::
i ja isto pirat pospana sam...ustala u šest Rolling Eyes

Zakaj tak rano??? Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 288334

nisam ti ja u gradu kao ti Question na selu se rano ustaje.

A daj ne sviraj....kaj moraš pajceke nahranit, krave pomusti?? Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 A080

zaboravila si na njivu cat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptyPet 20 Apr 2007, 23:50

i ja isto pirat pospana sam...ustala u šest Rolling Eyes

Zakaj tak rano??? Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 288334

nisam ti ja u gradu kao ti Question na selu se rano ustaje.

A daj ne sviraj....kaj moraš pajceke nahranit, krave pomusti?? Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 A080

zaboravila si na njivu cat

A kaj se sad radi?
Sije kukuruz? Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Misli Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Misli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptyPet 20 Apr 2007, 23:55

kukuruzu je sad vrijeme ...za drugo ne znam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptyPet 20 Apr 2007, 23:56

Ni ja Arrow

Ne upuštam se više u nikakve rasprave o polju otkad sam za cijelo polje repe izjavila "koji lijepi špinat" Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptyPet 20 Apr 2007, 23:58

Ni ja Arrow

Ne upuštam se više u nikakve rasprave o polju otkad sam za cijelo polje repe izjavila "koji lijepi špinat" Rolling Eyes

Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 00:00

Laku noć devojke bom 19 23 u 42 sata spavao sam samo 3 i sad kad dohvatim krevet teško njemu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 00:02

Lauda ::
Laku noć devojke bom 19 23 u 42 sata spavao sam samo 3 i sad kad dohvatim krevet teško njemu Laughing

sam se ti igraj Crying or Very sad laku noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 00:08

opet mi puca veza Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 00:09

Sorry, morala sam Gazdu nahranit elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 00:11

bi on meni smršavio Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 00:12

bi on meni smršavio Razz

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 00:15

idem spavati dok me ne izbaci opet...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 00:16

idem spavati dok me ne izbaci opet...noć Twisted Evil

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 09:06

Dobro jutro Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Kava
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 09:44

Jutro Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Kava Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 09:53

Tea ::
Jutro Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Kava Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070

Laughing ovaj zadnji mi je najsmešniji smajli koji sam ikada video.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 11:56

Taj je moj, samo moj!! Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 11:58

To je moj, samo moj!! Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070

Šta tvoj, samo tvoj ??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 12:00

To je moj, samo moj!! Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070

Šta tvoj, samo tvoj ??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Pa smajlić Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070

Taj ti je rađen tak da su mene snimali Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 C070
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 12:02

ah, pa tvoji su i Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 U075 , kao i Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 958442

prvi ima kod : aja : , a drugi : aja2 : Laughing Laughing Laughing i čik pogodi ko ih je postavio ??? Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 12:03

ah, pa tvoji su i Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 U075 , kao i Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 958442

prvi ima kod : aja : , a drugi : aja2 : Laughing Laughing Laughing i čik pogodi ko ih je postavio ??? Laughing Laughing Laughing

Nemrem više Nemrem više Nemrem više
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 12:06

Aaaaaaaaaaaaaaaaa Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 U075
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 12:18

Aaaaaaaaaaaaaaaaa Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 U075

rabbit sunny 3 3 3 3 3
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 12:53

Ja sam gladnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ne da mi se žvakat Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Misli Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 222369
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 EmptySub 21 Apr 2007, 13:09

Ja sam gladnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ne da mi se žvakat Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Misli Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 222369

Pa si napravi čokolino...to ne treba žvakat. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 9 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: