Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:12

vidi što sam našla pirat

e: Osijek - gdje izaći

za neupucene, boa se ponovno otvorilaUdri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Smil42c703bf5cc78

sve sama djeca unutra..Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Smil42c703bf5cc78...ili oni stariji koju su prije zalazili tamo pa ih hvata nostalgijaUdri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Biggrin

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 User_offline
Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 DiggUdri brigu na veselje!!!!! - Page 12 DeliciousUdri brigu na veselje!!!!! - Page 12 TechnoratiUdri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Furl
Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Quote

mama

Pogledaj Javni Profil

Posjeti stranicu od korisnika mama

Pronađi još poruka od korisnika mama

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Post_new 15-01-07, 23:39
#19 (permalink)

Antialkoholičar
vbmenu_register("postmenu_189103", true);

Starter

Datum pridruženja: 28-10-06
Poruka: 4
Reputacija: 4 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Reputation_pos

Re: Osijek - gdje izaći

Citat:

Pravi autor: mama Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Viewpost
za neupucene, boa se ponovno otvorilaUdri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Smil42c703bf5cc78

Joj!
Disko moje mladosti Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Biggrin

Moram otići tamo! Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Smil4094cd804f7c4

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:12

susjeda ::
aja ::
Eh....a ona mjesta gdje sam ja išla više ne postoje....Sad

Diskač u kojem smo se Gazda i ja upoznali, sad je kockarnica.....kao i kavana u kojoj je bila svadba. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Petnaest i više godina ovaj disko nije radio i sad su ga ponovno otvorili.

Lijepo...a ni jedan od onih u koje smo mi išli više ne rade....
Mali diskač je zatvoren i pretvoren u nemam pojma kaj, Diana je kockarnica, Pikač su vratili crkvi, rupa zatvorena gooodinama...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:14

Eh....a ona mjesta gdje sam ja išla više ne postoje....Sad

Diskač u kojem smo se Gazda i ja upoznali, sad je kockarnica.....kao i kavana u kojoj je bila svadba. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Petnaest i više godina ovaj disko nije radio i sad su ga ponovno otvorili.

Lijepo...a ni jedan od onih u koje smo mi išli više ne rade....
Mali diskač je zatvoren i pretvoren u nemam pojma kaj, Diana je kockarnica, Pikač su vratili crkvi, rupa zatvorena gooodinama...

Ponešto još postoji. Meni je jedan disko bio jako blizu...Autobusi su bili prepuni onih koji su dolazili iz grada . On ne radi više Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:16

Jako se mijenja...kafići koji su u moje doba bili in i krcati, sad su prazni ili zatvoreni... a popularni su neki drugi...

I mi nikad nismo pili po parku kak današnji balavci Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:18

Jako se mijenja...kafići koji su u moje doba bili in i krcati, sad su prazni ili zatvoreni... a popularni su neki drugi...

I mi nikad nismo pili po parku kak današnji balavci Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Nama je park služio za drugo nešt Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:18

Nama je park služio za drugo nešt Exclamation

Laughing Laughing Laughing

To se zvalo hotel livada Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:22

a i mi smo znali biti "anđeli" queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:23

Exclamation Exclamation Exclamation

Jura čita ovaj forum
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:25

Jura čita ovaj forum

da mi to pobrišemo Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Misli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:26

Jura čita ovaj forum

da mi to pobrišemo Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Misli

Ma ne....mislim da je prelijen čitat zaostatke....Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:28

Bogu fala Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:31

Bogu fala Laughing

Istina...

Kad se tvoji obično vraćaju?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:33

Bogu fala Laughing

Istina...

Mlađe bi trebalo do ponoći biti kod kuće, a starija može pjevati...u ranu zoru ... elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:36

Bogu fala Laughing

Istina...

Mlađe bi trebalo do ponoći biti kod kuće, a starija može pjevati...u ranu zoru ... elephant

Jura ima izlazak do 1...ali se obično prije vrati doma.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:38

Bogu fala Laughing

Istina...

Jura ima izlazak do 1...ali se obično prije vrati doma.

Ne bojiš se da bi ga policija mogla privesti Crying or Very sad Mislim da su prošli vikend kod nas popisali sve maloljetnike koji su bili vani poslje 23 sata ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:40

Do 16 godina ne smiju biti poslije 23 vani....jura je navršil 16.

Prije toga je imal izlazak do 23. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:43

ajd možda ja nisam u pravu Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:46

i nisam...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:47

Pa znam ja zakone...Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:50

tko je bio gladan ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:52

tko je bio gladan ? Crying or Very sad

Gladan?

Nitko....ne radi mi slagalica jer joj fali nekakav dll file, pa pokušavam popraviti...a nejde mi baš. Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:53

još se patiš s tim Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:56

još se patiš s tim Laughing

Je....sad sam našla na nekom forumu da je zakrpa kriva za to...a ja tak vjerno apdejtam te vražje windowse Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptySub 21 Apr 2007, 23:57

o tome ne znam ništa Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 EmptyNed 22 Apr 2007, 00:03

o tome ne znam ništa Arrow

Imam legalne windowse i svako malo mi nude nekakve zakrpe...ja sve uredno instaliram....i sad mi je jedna od tih zakrpa napravila sranje....
Prokleti bill gates!! Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 U075
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 12 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 12 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: