Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:08

gradski-seljak ::
Na kratko večer društvo Twisted Evil

večer Twisted Evil što žbukaš ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:11

Gotovo ostalo finiširanje Very Happy 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:13

Gotovo ostalo finiširanje Very Happy 8)

skoro pa pogodila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:16

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:17

Ma dograđivo sam dvije prostorije na vikendu (stariji sin živi tamo) pa da završim do 13.05. mali ima firmu. A šta ćeš, velika djeca - velika briga Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:18

Ma dograđivo sam dvije prostorije na vikendu (stariji sin živi tamo) pa da završim do 13.05. mali ima firmu. A šta ćeš, velika djeca - velika briga Laughing

Ja ništ ne kužim...tko ima firmu?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:19

aja ::

Sin od sina Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:20

Sin od sina Smile

Aha...unuk 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:20

bok Aja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:21

Tak je Aja, tak. Ima krvi međimurske Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:21

susjeda ::
bok Aja Twisted Evil

Bok s...znaš na čemu sjedim?

Na prvoj stolici za komp, umjesto jedne noge je podmetnut njemački riječnik.. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:24

pozdrav društvo tongue tongue tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:25

pozdrav društvo tongue tongue tongue

Đenja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:27

bok Aja Twisted Evil

Bok s...znaš na čemu sjedim?

Na prvoj stolici za komp, umjesto jedne noge je podmetnut njemački riječnik.. Laughing Laughing

kažem ja... ne treba sve bacati...nika ne znaš kad će zatrebati Laughing

Gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:32

Mogu ti reći, sasvim mi je ok.....kak je riječniku, ne znam. Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:34

ne mrdaj guzom da ne završiš na podu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:37

ne mrdaj guzom da ne završiš na podu Laughing

Ne mrdam...sjedim ko na jajima Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:41

Laughing dok se ne zaboraviš Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:44

Laughing dok se ne zaboraviš Razz

E sad....ako jave na vijestima kakav potres u hrv a i šire, to sam ja zviznula s stolice...Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:47

ja sam dovoljno daleko Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:51

ja sam dovoljno daleko Question

Nemoj biti tak sigurna.....ipak sam ja komad žene Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:55

i jesi dobar komad 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:57

A šef nas ignorira.. Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:58

A šef nas ignorira.. Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075

Question uobraženko clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:59

Question uobraženko clown

Baš je. Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 U075
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 7 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: