Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Udri brigu na veselje!!!!!

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 17:14

Ma nisam ni ja, al onako imam pivicu kraj sebe pa.......
Neg jes vidio javio nam se Mačak!!??
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 17:19

gradski-seljak ::
Ma nisam ni ja, al onako imam pivicu kraj sebe pa.......
Neg jes vidio javio nam se Mačak!!??

da da 8)
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 17:20

Odoh malo pregledavat 8) pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 18:27

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 C070
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 18:33

aja ::
Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 C070 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 C070

3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 18:35

Lauda ::

3

Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 Sok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 18:55

Bok gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 18:57

Bok gradski Twisted Evil

52
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 18:58

gradski-seljak ::
Bok gradski Twisted Evil

52

Ooooo, ti danas dobre volje...8)

Bar neko..Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 19:00

Ma malo, onak jes poslušala???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:24

Danček Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:25

Bony ::
Danček Twisted Evil

Bro veče Bony...zašto ne mogu da se ulogujem na Staru ekipu???Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:27

Ni ja ne mogu. Piše da sam login ali mi pokazuje blank stranicu. Probala sam i sa restartanjem pa ne ide. Nemam pojma kaj je sad. U jutro je bilo sve OK, a sad me zaje..... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:32

Ni ja ne mogu. Piše da sam login ali mi pokazuje blank stranicu. Probala sam i sa restartanjem pa ne ide. Nemam pojma kaj je sad. U jutro je bilo sve OK, a sad me zaje..... Rolling Eyes

Ma neznam kaj je...Smile bude bolje...btw...dobra vecer svima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:38

Sad sam opet probala. I opet piše da sam login Suspect
Moram skupiti lovu i kupiti .hr ili .com.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:39

Sad sam opet probala. I opet piše da sam login Suspect
Moram skupiti lovu i kupiti .hr ili .com.

Onda ti treba i server+domena...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:41

Ma na to sam i mislila. Ovo zaje..... sa besplatnim forumerom me košta više živaca nego kaj bi me koštala domena i server.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:48

I meni izbacuje blank stranicu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 20:59

Probati ću još malo kasnije. Možda se sredi.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 21:01

Zakup servera ti je 50 eura na godinu a za domenu neznam...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 21:18

Pa i nije tak skupo. Ja sam mislila da je više Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 21:40

Večer Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 B020
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 21:50

Večer Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 B020 Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 B020

veče aja bom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:03

večer...ako ubrzo nestanem pukla mi je veza po stoti puta Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 EmptyPet 20 Apr 2007, 22:06

Na kratko večer društvo Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Udri brigu na veselje!!!!!   Udri brigu na veselje!!!!! - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Udri brigu na veselje!!!!!
Nazad na vrh 
Strana 6 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: