Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:27

susjeda ::
aja ::
ne vjerujem ti za kavu Question

Zakaj ne??

Znaš da Gazda pizdi ako pijem tak kasno...Sad

ne mogu vjerovati Sad reci ...pijem i pit ću i AMEN !

Kao da će ga to spriječiti da prigovara Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:29

prestat će kad vidi da se ne obazireš .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:31

prestat će kad vidi da se ne obazireš .

Ne neće. Laughing Laughing

Pojedine stvari prigovara već skoro 18 godina....a ja se ne obazirem Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:32

neću više ni pokušavati shvatiti Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:34

neću više ni pokušavati shvatiti Question

Eh...kad Gazda počne...već 17 godina ti govorim..Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 419932 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 419932 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 419932

A ja na to Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 C070 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 C070 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:37

kako ga trpiš tolike godine Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:38

kako ga trpiš tolike godine Laughing

Isto kak i on mene...queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:40

znači i ti njemu clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:41

znači i ti njemu clown

Naravno da znam...kaj misliš da sam ja cvijeće? Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:44

niko nije Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:46

Danas je jura bil u zagrebu, sutra Gazda ide....

U petak izlazi registracija...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 Horor Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 Horor Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 Horor
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:48

jojjjj....ja te moram napustiti elephant bila sam u gradu i sjela popiti kavu i zasjela predugo Evil or Very Mad vratit ću se još...samo da napravim što moram Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:49

Danas je jura bil u zagrebu, sutra Gazda ide....

U petak izlazi registracija...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 Horor Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 Horor Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 Horor

još jednom ...jojjj elephant ja sam umalo danas dobila po tamburi na cesti Rolling Eyes nastavit ćemo kasnije Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 21:59

Dobro...ja sam morala nahranit balavca Rolling Eyes i upalit Gazdi bojler koji se stalno gasi Rolling Eyes jer , naravno, ne zna sam Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:11

evo me...divim se sama sebi na brzini Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:13

evo me...divim se sama sebi na brzini Laughing

A ja se sad sjetila da moram opeglati bijelu majicu Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:14

ajde samo ... švrljat ću okolo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:24

Evo me. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:25

tu sam ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:28

Još me malo našetavaju...ali sad je kraj. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:30

ni ja još nisam posve mirna Question al vam se potrefilo ...Uskrs i registracija Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:32

ni ja još nisam posve mirna Question al vam se potrefilo ...Uskrs i registracija Crying or Very sad

Aj, ne podsjećaj...Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:33

sve nas to čeka Question i uvijek je neko nezgodno vrijeme pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:35

Istina...prošlom autu je registracija istjecala na jurin rođendan Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 EmptyPon 02 Apr 2007, 22:36

Istina...prošlom autu je registracija istjecala na jurin rođendan Rolling Eyes

sreća Jurina da ste ga se riješili Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 39 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 39 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: