Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:41

Ne znam kaj je s gradskim, nema ga cijeli dan...Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:45

aja ::
susjeda ::
nije to to...sve u svemu izmjerit će stanove, zajedničke prostorije i debelo naplatiti da bi se sve uvelo u zemljišne knjige.

Jao, pa to još niste....uf. Sad

Opet smo same Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 C070 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 C070

nije to samo kod nas...pa svuda je tako, po svim gradovima. 2,5 % od svih grada u gradu je to napravilo. Gradski masira ...možda Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:46

nije to to...sve u svemu izmjerit će stanove, zajedničke prostorije i debelo naplatiti da bi se sve uvelo u zemljišne knjige.

Jao, pa to još niste....uf. Sad

Opet smo same Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 C070 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 C070

nije to samo kod nas...pa svuda je tako, po svim gradovima. 2,5 % od svih grada u gradu je to napravilo. Gradski masira ...možda Laughing

Aj, zaboravila sam da je gospođa doma...Laughing

Moji spavaju, svo troje. Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:49

moji svi budni elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:52

moji svi budni elephant

Question

Tvoji su već veliki...osim toga, moji imaju školu ujutro. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:53

moji svi budni elephant

Question

da te sjetim stare poznate...mala djeca mala briga...nastavak znaš Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:55

moji svi budni elephant

Question

da te sjetim stare poznate...mala djeca mala briga...nastavak znaš Smile

Znam pig pig pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:57

imam još samo jednu cigaretu, a nju sam zapalila...toliko sam još tu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 00:58

imam još samo jednu cigaretu, a nju sam zapalila...toliko sam još tu Smile

Joj...ja sam danas ujutro bila bez....Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 01:00

to se meni teško može dogoditi Smile imam ja uvijek u rezervi samo sam ovu kutiju ispraznila .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 01:02

to se meni teško može dogoditi Smile imam ja uvijek u rezervi samo sam ovu kutiju ispraznila .

Pa i meni se rijetko dogodi, al se dogodi..Nemrem više
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 01:04

u ponoć bi otišla ako treba i do grada Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 01:09

u ponoć bi otišla ako treba i do grada Smile

I ja. Čak i pješice. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 01:10

sada moram na spavanje jer me ujutro neće probuditi ni topovi Laughing noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 01:11

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 10:59

Dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 11:42

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 11:44

Dobar dan,svaki dan!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 11:45

rabbit
Kako kome Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 11:46

gradski-seljak ::
rabbit
Kako kome Crying or Very sad

trudim se da bude,jako se trudim................
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 11:47

A čuj, svatko se trudi al.......
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 11:57

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 2a9s7pw
Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 47m7uo5

Pozdravljam,obaveze zovu! tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 11:59

gradski-seljak ::
A čuj, svatko se trudi al.......

da al???
optimizam,optimizam!!!! 32 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 Kava

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 Horor Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 Horor Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 Horor
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 11:59

tongue
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 EmptyUto 27 Mar 2007, 12:51

Pozdrav do večeras
tongue
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 21 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 21 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: