Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 22:58

lily ::
bok cure, tek sam sad skužila da sam još ulogirana
pozdravljam vas i idem na zasluženi počinak

Đenja lily Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 22:59

Noć Lily Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:02

Gazda hrče, vrijeme je za.....kavu!! Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:05

Meni je za danas dosta kave. Pijuckam jednu za drugom od 5 i 30 kad sam došla na posel Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:06

skuhaj i meni jednu Razz Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:09

Bony ::
Meni je za danas dosta kave. Pijuckam jednu za drugom od 5 i 30 kad sam došla na posel Wink

kad vidim ovo 5 i 30 mislim kako je meni lijepo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:11

susjeda ::

Evo jesam. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:13

Kako mi paše ova kava...svo troje spava....koji mir.
Ah, život je lijep. Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:13

aja ::

Evo jesam. Smile

zamišljat ću da pijem inače bi mogla zaspati pred kompom ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

A još kad velim da sam došla s posla u 18 i 20 Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:16

cijeli dan Crying or Very sad ovo sada vjerovatno odmaraš i dušu i tijelo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:16

Gazda isto radi po 12 sati...ali od 7 do 19 i svaki drugi dan.
Nema noćne.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:17

Odmaram, odmaram.
Sutra sam noćna od 18 do 06 Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:19

Odmaram, odmaram.
Sutra sam noćna od 18 do 06 Sad

A ti je naporan posel? Stojiš ili kaj?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:29

Prije sam hodala oko linije i popravljala ono kaj je trebalo (majstorica-brigadirka,tak se to zove), a sad sam "promaknuta" u kontrolu gotovih proizvoda koji idu dalje na pakiranje. Sjedim, stojim, šetam. Kak mi se da.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:30

Prije sam hodala oko linije i popravljala ono kaj je trebalo (majstorica-brigadirka,tak se to zove), a sad sam "promaknuta" u kontrolu gotovih proizvoda koji idu dalje na pakiranje. Sjedim, stojim, šetam. Kak mi se da.

A dobro...glavno da ne moraš stalno stajat ili stalno sjedit.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:31

Curke, idem dovršiti knjigu da mogu sutra u knjižnicu....treba iskoristiti Gazdu kad je doma Smile

Đenja! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:35

noć Aja...ja sam gotova...zrela za krevet Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:38

I meni je za danas dosta. Noć cure Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptySre 28 Mar 2007, 23:38

noć Bony Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptyČet 29 Mar 2007, 08:12

Dobro jutro
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptyČet 29 Mar 2007, 11:00

Jutro Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 Kava Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 Kava
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptyČet 29 Mar 2007, 11:01

Jutro Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 Kava Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 Kava

3
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptyČet 29 Mar 2007, 11:02

Lauda ::

3

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 Sok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 EmptyČet 29 Mar 2007, 11:12

Dobro jutro
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 27 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 27 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: