| Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:46 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:47 | |
| opet o hrani???joooooooooj!!! žao mi je ja idem gledati Apocalyptico na dvd-u...........jes! i da vas pozdravim samo! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:48 | |
| - Sliver ::
- opet o hrani???joooooooooj!!!
žao mi je ja idem gledati Apocalyptico na dvd-u...........jes! i da vas pozdravim samo! A utakmica? |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:51 | |
| - aja ::
- Sliver ::
- opet o hrani???joooooooooj!!!
žao mi je ja idem gledati Apocalyptico na dvd-u...........jes! i da vas pozdravim samo! A utakmica? koja utakmica????? to ja ne gledam.............. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:53 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:55 | |
| Srećom ne gledam, samo čujem....Gazda psuje ko kočijaš. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:55 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:56 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:57 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 22:58 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:00 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:04 | |
| Po ovom do sada, bumo zgubili sa 2:1. Amerikanac/ka dobro veče |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:04 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:07 | |
| Ma kaj bi copral. Pa viš kaj delaju. Ni potrčat nemreju:@: . Pa kaj se tak tekma dobija. Ti vrapca..... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:09 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:11 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:12 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:12 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| gledajte u sliku 20 sekundi i garant ćete se smiriti inaće Ajja,redovno gledam već drugi dan Grande Fratello 7 i tako............ prisjećam se tvojih fotki i svega.................. ali kod njih je nagrada 5 milja eura. i našla sam ko je pobijedio u Velikom Bratu, Ivan Ljuba, POBEDNIK JE IVAN!!! Dan 108 23:59 | 31. 12. 2006. Pobednik Velikog Brata je Ivan Ljuba. Izjava Mislim da treba da uđem u Kuću jer mi kažu da nema kraja mojim iznenađenjima. Kada bih postao poznat, vrisnuo bih od sreće. Kažu mi da nisam „svetac“ i da nema kraja mojim iznenađenjima i zato mislim da treba da učestvujem u Velikom Bratu. Biografija Ivan ima 25 godina i živi u Beogradu. Bavi se plivanjem što mu je ujedno i omiljeni sport. Uzor mu je Jevgenjin Kišin – čovek koji je našao svoje izražajno sredstvo. Najviše se ponosi time što je u detinjstvu hvatao papagaje. Omiljeni filmski žanr mu je naučna fantastika. Omiljena grupa Queen. Bio je na nudističkoj plaži i nema neke utiske. Plaši se visine. Voli životinje, a za kućnog ljubimca navodi da je imao puno papagaja. U kuću Velikog Brata bi poneo mobilni telefon. Moto Dela, a ne reči. Motiv Filmovi „Isijavanje“ i „Testera“ – gde su ljudi osuđeni da žive jedni sa drugima sami. Savršen dan Nema savršen dan. to je samo za Ajju,eto............gledajte utakmicu,dabogda mađari pobijedili, ovaj ne..........mi.............sori. |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Sub 24 Mar 2007, 23:14 | |
| - aja ::
- Srećom ne gledam, samo čujem....Gazda psuje ko kočijaš.
Sa kime igrate...koji sport? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) | |
| |
|
| |
| Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) | |
|