| Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:22 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:24 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:25 | |
| Bokić Aja. Samo naprijed sa latinskim 8) Ja proučavam Don Omar-a. Frajer famozno pjeva i relativno dobro zgleda |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:27 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:27 | |
| - Bony ::
- Bokić Aja. Samo naprijed sa latinskim 8)
Ja proučavam Don Omar-a. Frajer famozno pjeva i relativno dobro zgleda A glupih li rečenica... Dužnost hrabrog čovjeka je silu silom odbijati... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:28 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:30 | |
| ajd nemoj da u detalje pričam nije mi ništ popravljala samo malo uređivala |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:32 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:33 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:34 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:36 | |
| bit će to i tri |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:42 | |
| - susjeda ::
- bit će to i tri
Daj Bože...većina razreda dobi dva i svi sretni. Doduše, jura prošli put dobil tri. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:50 | |
| bit će i ovaj put... ovo nije za Juru zna se kome je |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 22:59 | |
| Sad vas pozdravljam. Jutro će prebrzo doći. Laka vam noć |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:00 | |
| noć Bony |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:07 | |
| bi on meni na dijetu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:07 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:10 | |
| pijem kavu...mislim da mi je ovo prva koju na miru pijem danas...u pola dva sam otišla od kuće i na kratko svratila kući i do pola osam lapila na treningu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:13 | |
| usput sam si sad sredila nokte |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:14 | |
| - susjeda ::
- pijem kavu...mislim da mi je ovo prva koju na miru pijem danas...u pola dva sam otišla od kuće i na kratko svratila kući i do pola osam lapila na treningu
Ja sam svoju popila....i ne bih smjela više, jer sam popodne kod frendice popila dvije, kupila je žena glinu i za djevojčicu, treba im za likovni a klinci nam idu skupa u razred...došla doma i skuhala si jednu veeeeliku... A kaj radiš na treningu? Nema koje druge mame tam? Ja sam znala ići s jurom, pa smo jedna mama i ja pile kavu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:15 | |
| nema ni jedne ima koji tata |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:18 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:21 | |
| kao da mi se da slušati ih |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) Uto 27 Mar 2007, 23:22 | |
| Vidi...centar grada.. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) | |
| |
|
| |
| Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) | |
|