Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 22:51

ja sam nježnija Very Happy ja to rukom Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 22:53

susjeda ::
ja sam nježnija Very Happy ja to rukom Laughing

Ah....kolko mi je ta mašina živaca požderala...ne zaslužuje ništ osim noge. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 22:56

a ne...kad se sjetim koliko je ova naša koštala Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 22:57

a ne...kad se sjetim koliko je ova naša koštala Rolling Eyes

Hm...ja se ne sjećam kolko je koštala...uzeli na kredit u onoj akciji...za odlikaše..Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:01

mi ovaj imamo duuuuugo , da se više i ne sjećam koja je godina bila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:05

mi ovaj imamo duuuuugo , da se više i ne sjećam koja je godina bila Laughing

Eh...mi ovaj imamo...4 godine?? Nemam pojma Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:07

i mi smo već razmišljali o novom samo nikako da dođe na red Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:09

i mi smo već razmišljali o novom samo nikako da dođe na red Question

Eh...i moji već govore o novom...samo se čeka nekakva akcija da počnu Gazdu obrađivat Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:11

a ne...imam u planu i nešto važnije Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:11

a ne...imam u planu i nešto važnije Smile

Kaaaj? Kaj? Pričaj! Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:14

o spisak i nije tako mali samo pitanje je koliko i dal ćemo uopće upustiti se u radove. Uglavnom poslovi u kući Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:15

o spisak i nije tako mali samo pitanje je koliko i dal ćemo uopće upustiti se u radove. Uglavnom poslovi u kući Smile

Kakvi sad poslovi u kući...pa sve ste posložili...Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:18

aja ::

baš si znatiželjna Laughing u kuhinji bi trebalo odbiti stare pločice koje baš i nisu na mjestu gdje trebaju biti i poljepiti nove, a i laminat bi stavili u sobe, a o centralnom grijanju baš i ne smijem previše razmišljati Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:19

baš si znatiželjna Laughing u kuhinji bi trebalo odbiti stare pločice koje baš i nisu na mjestu gdje trebaju biti i poljepiti nove, a i laminat bi stavili u sobe, a o centralnom grijanju baš i ne smijem previše razmišljati Smile

Aha....e sad...meni isto treba centralno, i nova stolarija, i svašta..Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:22

zaboravila sam na vrata...ne jedna već šest Evil or Very Mad dosadilo mi svako malo bojati ih Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:25

zaboravila sam na vrata...ne jedna već šest Evil or Very Mad dosadilo mi svako malo bojati ih Rolling Eyes

Pričaj mi o tome elephant elephant elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:28

oš da ti pričam kako su nam vrata tj. dovratak na kupatilu izrezani pa umetnuti nazad ??? to je bilo kad smo kupili sušilicu, pa nije mogla kroz vrata pig e sad imamo zamrzivač koji ne može kroz vrata u ostavu ili što bi mi rekli u špajz cheers
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:29

obro veče devojke 8)
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:30

Lauda ::
obro veče devojke 8)

večer Lauda Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:32

oš da ti pričam kako su nam vrata tj. dovratak na kupatilu izrezani pa umetnuti nazad ??? to je bilo kad smo kupili sušilicu, pa nije mogla kroz vrata pig e sad imamo zamrzivač koji ne može kroz vrata u ostavu ili što bi mi rekli u špajz cheers

A ja imam vrata s staklom dolje i gore...i svatko tko dođe me direkt vidi kak sjedim za kompom. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:33

Lauda ::
obro veče devojke 8)

Twisted Evil Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:34

A ja imam vrata s staklom dolje i gore...i svatko tko dođe me direkt vidi kak sjedim za kompom. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

i zato bi ti mijenjala vrata ??? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:35

i zato bi ti mijenjala vrata ??? Laughing

Naravno. elephant elephant elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:36

Question imaš folija samoljpljivih Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 EmptySre 14 Mar 2007, 23:38

Question imaš folija samoljpljivih Laughing

Je...i onda su mi stepenice bez svjetla..Sad

Zakaj bez svjetla??
Zato jer je žarulja krepala.
Zakaj ju ne zamijenim??
Zato jer je na tri metra visine.

pig pig pig
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...
Nazad na vrh 
Strana 8 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: