Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 21:24

Večer Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 21:32

Veče, veče.8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 21:40

Još malo i na posao. Baš mi se ne da Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 22:11

Bony ::
Još malo i na posao. Baš mi se ne da Neutral

Ja provodim na poslu dnevno više od 16 h pa ne kukam Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 22:13

Večer:) Samo da vas pozdravim,i pičim:) Bog
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 22:15

Tea ::
Večer:) Samo da vas pozdravim,i pičim:) Bog

veče...
pičim, pičim, pičiću i na more stići ću...
samo napred Tea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 22:31

Večer ! htjela sam napisati svima, al večernja zakazuje ,>
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 22:36

susjeda ::
Večer ! htjela sam napisati svima, al večernja zakazuje ,>

večer susjeda
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 22:38

večer Lauda! opet dežurni ja i ti Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 22:39

Ma eto .... ali mi je puna kancelarija večeras tako da ni ja nemam svoju slobodu kucati What a Face cheers drunken
moram ih rasterati sve pa da budem miran :joker:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 22:41

Lauda ::

Ma eto .... ali mi je puna kancelarija večeras tako da ni ja nemam svoju slobodu kucati What a Face cheers drunken
moram ih rasterati sve pa da budem miran :joker:

ja nikad nisam sama , al nedam se smetati Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:24

Evo meee!!!!!!! 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:25

8) Bok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:26

Napokon Twisted Evil pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:28

gdje ste sada nestale Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:29

aja ::
Evo meee!!!!!!! 40

Dobro veče ajaaaaaaaaaaaa
i tebi gizmo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:45

Polako ljudi....tek sam dobila komp natrag....koja je to kalvarija bila....te krepal hard, te krepala matična.....a na kraju krepal procesor, i to ne sasvim, nego napol. Reko majstor da to još nije videl....i sad, veselje....takve procesore (nekakav socket 478) ne rade već tri godine, i nitko nema.....izludjeli su me, još ne vjerujem da smo uspjeli naći jedan...jer su mi svi rekli da nema šanse da ga nabavim igdje..nije pentium, ali može proći. Ovaj je 2.53, a stari je bil 2.8....šmrc. Ali bolje je od one stare kante. Uf, zaustavite me, previše pričam.. monkey
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:47

samo da radi...i nama je popravljen dvd...u zadnji tren jer nas je dan, dva dijelio od novog Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:51

A vratil mi je stare podatke na komp, doduše ne baš sve, ali dosta toga....treba to sad opet instalirat....a jura bi na net, Gazda pizdi, balavica zanovijeta gdje su igre....ma, umlatit ću nekog. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:55

A vratil mi je stare podatke na komp, doduše ne baš sve, ali dosta toga....treba to sad opet instalirat....a jura bi na net, Gazda pizdi, balavica zanovijeta gdje su igre....ma, umlatit ću nekog. Sad

mogu si misliti kako ti je Question Uostalom mislim da im je svima vrijeme za spavanje...zaželi im laku noć u moje ime 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyPon 27 Nov 2006, 23:57

Šalje ti balavica pusu i kaže...pa nejdem još spat. lol!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyUto 28 Nov 2006, 00:00

Šalje ti balavica pusu i kaže...pa nejdem još spat. lol!

3 evo i njoj jedna ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyUto 28 Nov 2006, 00:05

Aaaaj, imam tonu toga za instalirat, a neda mi se...

Laudan, kaj je bolje za skinuti, winzip ili winrar ili nekaj treće??
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyUto 28 Nov 2006, 00:11

Moraš imati oba....
pojedini su fajlovi zipovani a pojedini rađeni u raru...ja sam skoro skinuo sa neta winrar ali na hrvatskom nisam mogao naći na srpskom Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 EmptyUto 28 Nov 2006, 00:15

Lauda ::

Moraš imati oba....
pojedini su fajlovi zipovani a pojedini rađeni u raru...ja sam skoro skinuo sa neta winrar ali na hrvatskom nisam mogao naći na srpskom Laughing

Pa kaj, ja imam avasta na srpskom jer nema na hrvatskom....kad je prvi put rekao: opreznost, virus je detektovan, jura i ja smo odvalili 25
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 21 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?
Nazad na vrh 
Strana 21 od 39Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: