Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyNed 26 Nov 2006, 23:57

oni sankaju i dalje Question
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyNed 26 Nov 2006, 23:59

susjeda ::

nažalost crta
i kod vas i kod nas....
al ovde sada idu izbori Razz rade se putevi na sve strane.... bounce
ja sada do beograda stižem za puno manje vremena nego pre a i održavanje kola mi je sada znatno jeftinije cat
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:04

Lauda ::

nažalost crta
i kod vas i kod nas....
ja sada do beograda stižem za puno manje vremena nego pre a i održavanje kola mi je sada znatno jeftinije cat

I ovdje se pripremaju na sličan način za izbore...samo meni su tim poslovima otežali dolazak do grada Rolling Eyes švercam se svaki dan, pa i po nekoliko puta dok me jednom ne ulove Crying or Very sad a kakve veze ima održavanje auta sa izborima ? Crying or Very sad i ne mogu se pohvaliti da sam prezadovoljna s tim...servisi u ovlaštenim servisima su skupi Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:08

nažalost crta
i kod vas i kod nas....

I ovdje se pripremaju na sličan način za izbore...samo meni su tim poslovima otežali dolazak do grada Rolling Eyes švercam se svaki dan, pa i po nekoliko puta dok me jednom ne ulove Crying or Very sad a kakve veze ima održavanje auta sa izborima ? Crying or Very sad i ne mogu se pohvaliti da sam prezadovoljna s tim...servisi u ovlaštenim servisima su skupi Neutral

farao
pa normalno je ako imaš bolje puteve da je manji rashod za popravke auta.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:09

nažalost crta
i kod vas i kod nas....

farao
pa normalno je ako imaš bolje puteve da je manji rashod za popravke auta.

nisi valjda do sada vozio po kaldrmi Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:18

Citat :
nisi valjda do sada vozio po kaldrmi

kao da jesam Arrow ...ulice su nam bile kao da nas je NATO bombardovao 10 godina a ne par meseci, a i putevi.

Rolling Eyes pig posle svakog odlaska u Beograd morao sam menjati ili silent blokove ili koju kuglu ili sponu a veoma često i amortizere...mnogo su često stradale i gume na oštrim ivicama rupa a ne retko i felne.... cheers elephant 7 11 9
55
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:22

neću sad tvrditi da nema i kod nas loših cesta...uvijek nešto i krpaju, a i za uspomenu nam je ostalo mnogo "ruža" od granatiranja.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:26

Sada je stanje za 50% bolje....grade se novi putevi na sve strane...i ako pogledaš izveštaj o stanju na putevima videćeš da je u svakom delu zemlje nešto u izgradnji ili renoviranju 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:31

Sada je stanje za 50% bolje....grade se novi putevi na sve strane...i ako pogledaš izveštaj o stanju na putevima videćeš da je u svakom delu zemlje nešto u izgradnji ili renoviranju 8)

na jednom drugom forumu raspravljaju o Beogradu...pitaju za kolodvor u Beogradu...davno je bilo ...skoro da ga se i ne sjećam Crying or Very sad Ostalo mi je u sjećanju jedno putovanje vlakom Rolling Eyes gužva za izludjeti elephant
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:33

na jednom drugom forumu raspravljaju o Beogradu...pitaju za kolodvor u Beogradu...davno je bilo ...skoro da ga se i ne sjećam Crying or Very sad Ostalo mi je u sjećanju jedno putovanje vlakom Rolling Eyes gužva za izludjeti elephant

Ehhhhhhhhhhh daaa
sada je to samo tužna slika onoga što je nekada bio....
ima i sada vozova ali je promet manji nego što je bio
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:37

Ehhhhhhhhhhh daaa
sada je to samo tužna slika onoga što je nekada bio....
ima i sada vozova ali je promet manji nego što je bio

Čuj, barem nije uništeno kao nama. Pruga kojom sam na taj put krenula više niti ne postoji...bilo okupirano i sve pokradeno.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:38

jbg.... Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:39

jbg.... Exclamation

sve ćemo mi obnoviti Razz Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:45

jbg.... Exclamation

sve ćemo mi obnoviti Razz Exclamation

verujem .....
ono što je NATO porušio više se u 90% slučajeva ne može obnoviti,
a takođe je i sve radio-aktivno, pa i deca stradaju, a stradaće i generacije i generacije posle nas crta Sad 26
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:51

nisam zlobna, ali ni po nama nisu padali bomboni. I danas, iako je prošlo vremena od toga bojimo se aviona. Kćerka problijedi na taj zvuk 26
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:55

nisam zlobna, ali ni po nama nisu padali bomboni. I danas, iako je prošlo vremena od toga bojimo se aviona. Kćerka problijedi na taj zvuk 26

Uhhhhh bacaš me u bedak.... Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:57

Meni je za vreme bombardovanja supruga bila u drugom stanju i mala se rodila 28.09.1999.god. .... kao mala bila je veoma osetljiva na sve, a najviše na jake zvukove Sad Arrow 26
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 00:58

Meni je za vreme bombardovanja supruga bila u drugom stanju i mala se rodila 28.09.1999.god. .... kao mala bila je veoma osetljiva na sve, a najviše na jake zvikove Sad Arrow 26

Žao mi je sve djece...laka ti noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 10:59

Dobro jutro dobri ljudi. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 11:56

gradski-seljak ::
Dobro jutro dobri ljudi. Smile
de si faco Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 14:01

Lauda, di si, jes ti živ???????Crying or Very sad kaj opet nema struje
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 15:28

ma živ sam ali nemam vremena za net .... imam mnogo posla a i majka mi je nešto bolesna....vodio sam je kod doktora, a sad je moram odvesti u selo. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 16:22

ma živ sam ali nemam vremena za net .... imam mnogo posla a i majka mi je nešto bolesna....vodio sam je kod doktora, a sad je moram odvesti u selo. Sad

Razumio sve pozdrav 8)
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 20:59

Dobro veče ..... konačno 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 EmptyPon 27 Nov 2006, 21:05

Dobro veče ..... konačno 8)

Veče Lauda!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?   Dobro jutro, dan, veče...šta se radi? - Page 20 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...šta se radi?
Nazad na vrh 
Strana 20 od 39Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: