Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
lily
Gost

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 01:58

Lauda ::
Pokušaću ja da nađem, sve je poteklo od provokacije jednog nicka da li smem ili ne smem postaviti svoju sliku ....
ja sam rekao da se nemam čega bojati ali da ne postavljam slike upravo da ne bi neko zlonameran iskoristio tu sliku i napravio neku montažu pa onda to postavljao na neki drugi forum i optuživao me za svakojake gluposti i izmišljotine....pošto je dotični insistirao na tome da li smem ili ne smem ja sam odlučio da, pošto stvarno nemam od čega da se krijem, postavim sliku ali sam zamolio vlasnike foruma da se to kasnije izbriše zbog mogućih zloupotreba što su mi oni obećali.
I eto slika je postavljena ali je i sklonjena.
pa valjda znaš koju si sliku stavio i sigurno je imaš u kompu , pa se ti lijepo primi posla i tu je zaljepi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 01:59

Lauda ::
Pokušaću ja da nađem, sve je poteklo od provokacije jednog nicka da li smem ili ne smem postaviti svoju sliku ....
ja sam rekao da se nemam čega bojati ali da ne postavljam slike upravo da ne bi neko zlonameran iskoristio tu sliku i napravio neku montažu pa onda to postavljao na neki drugi forum i optuživao me za svakojake gluposti i izmišljotine....pošto je dotični insistirao na tome da li smem ili ne smem ja sam odlučio da, pošto stvarno nemam od čega da se krijem, postavim sliku ali sam zamolio vlasnike foruma da se to kasnije izbriše zbog mogućih zloupotreba što su mi oni obećali.
I eto slika je postavljena ali je i sklonjena.

No i??
Tu tri koke čekaju sliku, a ti pišeš eseje....sliku na sunce, tj tri pm-a!!! drunken
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:05

Pogledaću ako je ima u slikama mlađe kćerke jer ona uredno tatine slike čuva ali ako je nema oda je na ovom comp-u nema i moraćete čekati na pp-e do sutra jer me mrzi da idem u kancelariju sada ..... brrrrrrrrrrrrrrrr mnogo je hladno napolju.
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:07

ah, sami izgovori Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:09

lily ::
ah, sami izgovori Question

Uzela si mi riječ s tipkovnice.. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:10

brzina mu nije vrlina Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:11

eh, to nekad može biti i dobro
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:11

Sutra bi mogli gradskog uhvatiti za slikicu Razz
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:12

da da , ma sve muške pa napravimo izbor za mistera Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:12

samo nekad Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:13

susjeda ::

A gdje je gradski?
Treba mi ideja za ručak sutra... queen
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:13

samo nekad Laughing
treba mu ženu pitati koliko je brz Embarassed kad suđe pere Laughing
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:15

aja ::

A gdje je gradski?
grah s kiselom repom i nekakvo suho meso ili kobasice
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:16

juneće šnicle u saftu s graškom ili bez , riža i z.salata
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:17

nikako dočekati sliku Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:18

A gdje je gradski?

Pa to sam kuhala neki dan... Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:18

ma sad će on
ne zna koju bi postavio bira koja je najljepša , a na svakoj si je lijep
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:20

Ja moram u krpe, nastava je ujutro... bom

Noć curke... 19
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:20

A gdje je gradski?

a zašto ta repa Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

A gdje je gradski?

onda musaku
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Ja moram u krpe, nastava je ujutro... bom

Noć curke... 19

noć Aja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:21

e da neko je ovo tražio za avatar...
Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 174278855443bc492303e87ey2

sad sam to iskopao negde
a slučajno sam pronašao kod Doje moju sliku pa ću je postaviti ali samo na 3 min. i onda ide dole.
Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:21

noć aja
pa ja više volim repu od kiselog zelja
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:24

[URL

evo me neobrijanog na 3 min samo Smile

Poslednji izmenio dana Uto 30 Jan 2007, 02:30, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 EmptyUto 30 Jan 2007, 02:25

oooooooooo woooooowwwww
59 drago mi je upoznati te
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 22 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P
Nazad na vrh 
Strana 22 od 38Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: