Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:35

ajd vidjet ćemo...ja ih pravo nisam ni slušala a kamoli gledala Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:37

zajedno su mi slatki...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:40

Meni su baš simpa...on se tak veseli svakom nastupu... Nova, najnovija... - Page 32 Cerek

Moji se uopće nedaju smetati kaj pećnica ne radi....kupili gotove kore i napravila sam im kremšnite. S dvije litre mlijeka. Nova, najnovija... - Page 32 116797
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:43

moraju se snaći cool ja sam danas bila u skitnji...pozvali me rođaci od muža na sajam cvijeća pirat mali seoski...usput svratili u Aljmaš ako si čula za njega.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:44

susjeda ::
moraju se snaći cool ja sam danas bila u skitnji...pozvali me rođaci od muža na sajam cvijeća pirat mali seoski...usput svratili u Aljmaš ako si čula za njega.

Naravno da sam čula za aljmaš, svetište je tam, ne?

Nego priznaj, kaj si kupila na sajmu? Razz

Hoćeš recept za te kremšnite?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:46

aja ::

Naravno da sam čula za aljmaš, svetište je tam, ne?

Nego priznaj, kaj si kupila na sajmu? Razz

Hoćeš recept za te kremšnite?

Sjedi pet...sve znaš cool

Ja isto prvim krempitu od dvije litre mlijeka...takav mi je recept , al ako ti je pri ruci daj da vidim kakav je...a negdje imam recept za pravu slastičarsku, ali nju ne pravim.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:49

nisam rekla što sam kupila...3 gazanije, 2 kadife, 2 neka cvijetka kojima ne znam ime i 10 paprika u cvijetu Razz e i teti s kojom sam išla veeeeliku surfiniju...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:49

Twisted Evil hey
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

nisam rekla što sam kupila...3 gazanije, 2 kadife, 2 neka cvijetka kojima ne znam ime i 10 paprika u cvijetu Razz e i teti s kojom sam išla veeeeliku surfiniju...
joj tam bi i za moj vrt bilo cvijeća...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:50

ojeP ::
Twisted Evil hey

večer ojeP Twisted Evil jesi umoran ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:50

3 dcl vode
1 gustin
4 vanili šećera
6 žlica brašna
25 dag šećera
8 žumanjaka
2 l mlijeka

Zavijte 2 l mlijeka i dodajte gornju smjesu. Kremu kuhati 3-4 minute. Odstranite s vatre i dodajte snijeg.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

štoje surfinija, cvijet...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:51

joj tam bi i za moj vrt bilo cvijeća...

našlo bi se...iza nedjelje idem u veliki rasadnik ...ne mogu dočekati Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:51

Twisted Evil hey

večer ojeP Twisted Evil jesi umoran ?
o da. odspavao sam malo popodne, jer sam radio do 16.00, sad odmaram zapravo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:52

3 dcl vode
1 gustin
4 vanili šećera
6 žlica brašna
25 dag šećera
8 žumanjaka
2 l mlijeka

Zavijte 2 l mlijeka i dodajte gornju smjesu. Kremu kuhati 3-4 minute. Odstranite s vatre i dodajte snijeg.

dobro mi zvuči...isprobat ću...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:53

Ja znam kaj je surfinija....išla sam pogledati kaj je gazanija Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:53

joj ja obožavam sve kolače...samo da je slatko...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

3 dcl vode
1 gustin
4 vanili šećera
6 žlica brašna
25 dag šećera
8 žumanjaka
2 l mlijeka

Nikad ne omane....krema ispadne jako čvrsta, a lagana. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:54

ni mi se dalo gledati...
istražit ću sutra...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:54

surfinije se najviše i sade po balkonima i to najčešće u viseće posude, a ima ih raznih boja...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

I nemoj zavijat mlijeko nego ga zavrij Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:55

zanimljivo je cvijeće i cvijeta sve do prvih mrazeva...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:55

3 dcl vode
1 gustin
4 vanili šećera
6 žlica brašna
25 dag šećera
8 žumanjaka
2 l mlijeka

Nikad ne omane....krema ispadne jako čvrsta, a lagana. Smile
je odlična je, ja sam isto probao...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:56

pa da mi iskipi Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 EmptySub 02 Maj 2009, 22:56

to je i mene bunilo...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 32 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: