|
| Nova, najnovija... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:03 | |
| Aja, ja sam danas našla Gandija na jednom forumu. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:05 | |
| - ojeP ::
- BLAGO VAMA, BAŠ VAM ZAVIDIM...mislim što možete spavati...
nego Palomica, imaš li ti problema s dlakama.... aha od kuda sad to |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:05 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:06 | |
- biće te taj Mkksim odnekud zna...
a sjećaš se našeg Max-a, ne znam da li je još u misiji...il je otišao na Kosovo, nije mi se dugo javio... m,isliš na maxa luburica? šta bi on na kosovu? |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:07 | |
| - paloma051 ::
- ojeP ::
a sjećaš se našeg Max-a, ne znam da li je još u misiji...il je otišao na Kosovo, nije mi se dugo javio...
m,isliš na maxa luburica?
šta bi on na kosovu? Mirovna misija, on je u HV... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:07 | |
| - susjeda ::
- Aja, ja sam danas našla Gandija na jednom forumu.
a ja sam napokon prije par tjedana našla ojePa i to nakon punih godinu dana gdje god bi ga našla i ostavila pp on se više nije vraćao na to mjesto. tako sam sretna zbog toga |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:09 | |
- susjeda ::
- Aja, ja sam danas našla Gandija na jednom forumu.
a ja sam napokon prije par tjedana našla ojePa i to nakon punih godinu dana
gdje god bi ga našla i ostavila pp on se više nije vraćao na to mjesto.
tako sam sretna zbog toga a kako si ti došla ovdje ? Tko ti rekao ili slučajno bilo ? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:10 | |
| BIO SAM S NJIM U KONTAKTU, inače je on Dalmatinac, a onda se javljao iz Afganistana...trebao se javiti kad dođe u Hrvatsku, ali nije... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:11 | |
| Nego, odkud si ti ojep? I s i ja smo promijenile ohoho foruma al smo uvijek ostale u kontaktu. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:11 | |
- BIO SAM S NJIM U KONTAKTU, inače je on Dalmatinac, a onda se javljao iz Afganistana...trebao se javiti kad dođe u Hrvatsku, ali nije...
davno, davno ja sam upoznala jednog koji je tamo otišao i nakon toga više nikad nisam čula za njega... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:12 | |
- paloma051 ::
- ojeP ::
a sjećaš se našeg Max-a, ne znam da li je još u misiji...il je otišao na Kosovo, nije mi se dugo javio...
m,isliš na maxa luburica?
šta bi on na kosovu? Mirovna misija, on je u HV... on je bio kratko tamo pa ga se slabo sijećam ovaj makksim odovuda se nešto pravi jako važan čak se pravi da me poznaje ( ) ako me doista poznaje onda mi je jasno i zašto me se boji |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:15 | |
| |
| | | Gost Gost
- /quote]
a kako si ti došla ovdje ? Tko ti rekao ili slučajno bilo ? Bio jednom jedan forum istog naziva kao i ovaj .Propao radi budala . Nas troje ubrzo se našlo ovdje vjerujem sasvim slučajno.Ojepu se izgubio svaki trag. Stvarno ojepe,kako to da nas nisi pronašao? jesi li nas uopće ni tražio ? |
| | | Gost Gost
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:16 | |
| a ne ne poznajemo se...ali ćemo se upoznati, a nadam se i vas, kad tad... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:17 | |
| |
| | | Gost Gost
- /quote]
a kako si ti došla ovdje ? Tko ti rekao ili slučajno bilo ? Bio jednom jedan forum istog naziva kao i ovaj .Propao radi budala .
Nas troje ubrzo se našlo ovdje vjerujem sasvim slučajno.Ojepu se izgubio svaki trag. Stvarno ojepe,kako to da nas nisi pronašao? jesi li nas uopće ni tražio ? Paloma, ja se tebe uopće ne sjećam s onog foruma sličnog imena... |
| | | Gost Gost
- /quote]
a kako si ti došla ovdje ? Tko ti rekao ili slučajno bilo ? Bio jednom jedan forum istog naziva kao i ovaj .Propao radi budala .
Nas troje ubrzo se našlo ovdje vjerujem sasvim slučajno.Ojepu se izgubio svaki trag. Stvarno ojepe,kako to da nas nisi pronašao? jesi li nas uopće ni tražio ? mislim da sam jednom naletila na taj forum... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:18 | |
| - aja ::
- /quote]
Nas troje ubrzo se našlo ovdje vjerujem sasvim slučajno.Ojepu se izgubio svaki trag. Stvarno ojepe,kako to da nas nisi pronašao? jesi li nas uopće ni tražio ? Paloma, ja se tebe uopće ne sjećam s onog foruma sličnog imena... ne taj na koji ti misliš... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:18 | |
- /quote]
Nas troje ubrzo se našlo ovdje vjerujem sasvim slučajno.Ojepu se izgubio svaki trag. Stvarno ojepe,kako to da nas nisi pronašao? jesi li nas uopće ni tražio ?
mislim da sam jednom naletila na taj forum... Jao. Joj. Pogubila sam se. Očito govorimo o dva različita foruma. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Pet 01 Maj 2009, 22:19 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nova, najnovija... | |
| |
| | | | Nova, najnovija... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |