Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyPet 24 Apr 2009, 23:31

A meni šteka komp...idem u krpe...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 00:16

Večeeeeeeer!!!!!!

Evo konačno i mene.....imam novi komp, novi stol, novu stolicu iiiiii sve je novo Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:08

Bony ...napokon si i to dočekala pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:09

Aja večeras gleda kak pjevaju Crying or Very sad Gradskog nema , zaboravio nas Wink za ostale ne bih znala reći gdje su Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:14

susjeda ::
Aja večeras gleda kak pjevaju Crying or Very sad Gradskog nema , zaboravio nas Wink za ostale ne bih znala reći gdje su Crying or Very sad
za kog navijaš...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:19

ojeP ::
za kog navijaš...

U Zvijezdama ? Skoro da ne znam ni tko je ostao Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:23

evo muž prebacio na prvi...Dražen..prošao bi kod mene, al ne sa Natali...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:24

Katja...a ona se dobro provlači cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:26

Gdje si sad ti Crying or Very sad koji su tvoji favoriti ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:54

ispali su, Kondža i Drele.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:56

Bio sam čitao priću o djevojci iz Novog Sada, koja je napisala pismo za terezu.
Natalija Čajić, pa sam se malo začitao...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:58

a ćitam i o ovoj svinjskoj gripi...vele možda dođe i do nas...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 21:59

Taman, kad Paloma planira postat gazdarica Farme...
sad ako joj dođe i svinjska gripa...ode farma kvragu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 22:14

vidi ti Katju cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 22:46

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 22:56

Twisted Evil

zašto urlaš ? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 22:58

Twisted Evil

Sat i pol sam frkala male klipiće....i onda je krepala pećnica. A još za ručak je radila. Stvarno me ide... Nova, najnovija... - Page 7 592418 Nova, najnovija... - Page 7 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 23:00

aja ::
Twisted Evil

Sat i pol sam frkala male klipiće....i onda je krepala pećnica. A još za ručak je radila. Stvarno me ide... Nova, najnovija... - Page 7 592418 Nova, najnovija... - Page 7 592418

proradit će za koji mjesec Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 23:01

Twisted Evil

Ti uopće ne kužiš...ja imam 80 kiflica. Sirovih. Dignutih. Idem se samoubit.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 23:03

Twisted Evil

Ti uopće ne kužiš...ja imam 80 kiflica. Sirovih. Dignutih. Idem se samoubit.

nosi dolje kod svekrve...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 23:05

Odnesel je jura. Moš mislit kak je bila oduševljena u ovo doba. Još je dolje, a ja ću se svejedno samoubit. What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 23:06

Odnesel je jura. Moš mislit kak je bila oduševljena u ovo doba. Još je dolje, a ja ću se svejedno samoubit. What a Face

moš misliti...naspavat će se Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 23:09

Mameni jednostavno ništ nejde kak treba.... Neutral Neutral

Kupila sam danas boju u tubi i 9% hidrogen...kad se smijem farbat?
Ustvari, bolje da uopće ne pokušavam, kak je krenulo, spalit ću kosu. Ili ispasti zelena. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 23:10

Ustvari, bolje da uopće ne pokušavam, kak je krenulo, spalit ću kosu. Ili ispasti zelena. Sad

molim te prepusti to bar mami Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptySub 25 Apr 2009, 23:12

molim te prepusti to bar mami Evil or Very Mad

Dobro...a kad se smijem pofarbat? Prošlo je tek tjedan dana od zadnjeg farbanja. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 7 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova