Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:43

susjeda ::
zaboravi takvog majstora Question

A nemam drugog... Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:44

aja ::

tko god je malo spretan to zna napraviti...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:45

tko god je malo spretan to zna napraviti...

Hm....svjetiljku bih još namontirala, u pećnicu se stvarno ne kužim. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:47

koju svjetiljku ? reflektor ? nemoj se s tim igrati Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:48

koju svjetiljku ? reflektor ? nemoj se s tim igrati Evil or Very Mad

Pa reflektor...zakaj ne? Pa neću prčkati kad je pod naponom....al mislim da mi treba bušilica, a to nemam... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:49

mi imamo sav mogući alat, a kad nešto tražiš treba ti pola dana da to nađeš Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:51

mi imamo sav mogući alat, a kad nešto tražiš treba ti pola dana da to nađeš Neutral

I moj pokojni otac je bio lud za alatom....nema kaj nema kod mame u garaži....samo nekak mislim da mi nebi dala bušilicu u ruke... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:53

I moj pokojni otac je bio lud za alatom....nema kaj nema kod mame u garaži....samo nekak mislim da mi nebi dala bušilicu u ruke... Crying or Very sad

skoro sam napisala da ni ja ne znam sa bušilicom i ne znam mijenjati borer, ali u zadnje vrijeme ako nema sina bušim ja.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:56

Ja znam mijenjati borer...i bušiti...al mi nebi dala...popizdila bi i da me vidla danas kak brišem podove... Wink

I prošetala sam luxa po dvorištu...polako, ali jesam Nova, najnovija... - Page 14 437767
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:57

opet se ne čuvaš Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 21:58

opet se ne čuvaš Crying or Very sad

Čuvam se mama. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:00

kako se čuvaš kad sam pročitala između redaka da si pod teškom mukom brisala clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:02

kako se čuvaš kad sam pročitala između redaka da si pod teškom mukom brisala clown

Uopće nisam teškom mukom....pećnica je bila teška muka Rolling Eyes

Samo kaj mi majčica neda ništ raditi, boji se da mi "nekaj ne popuca" Laughing

Kad me nazove i pita kaj radim, moram reći ništ. I ne smijem biti zadihana. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:05

želi ti dobro Smile smijem reći da sam napravila kolače Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:07

želi ti dobro Smile smijem reći da sam napravila kolače Crying or Very sad

Smiješ....dapače, i napisati koje. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:10

krempita, kolač sa breskvama i ledeni vjetar...uz to kuhala ručak i do dva sata pala s nogu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:14

krempita, kolač sa breskvama i ledeni vjetar...uz to kuhala ručak i do dva sata pala s nogu Sad

Ne znam samo kakav je ovaj s breskvama...

Pozdravlja te ćerce.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:21

poziv sam imala...

kolač sa breskvama je nešto slično kolaču jaje na oko, ali nije sa vrhnjem već kuhana slatka krema...
Pozdravi i ti Ivu 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:23

poziv sam imala...

kolač sa breskvama je nešto slično kolaču jaje na oko, ali nije sa vrhnjem već kuhana slatka krema...
Pozdravi i ti Ivu 3

Ne znam ni kaj je jaje na oko... Laughing

Imam i ja nekakav recept s breskvama i kremom... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:24

poziv sam imala...

Pozdravi i ti Ivu 3

da sam bliže bi ti pokazala Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:27

poziv sam imala...

Pozdravi i ti Ivu 3

da sam bliže bi ti pokazala Laughing

Samo pokazala?? Nova, najnovija... - Page 14 U075

Pa valjda bi mi dala jesti... Nova, najnovija... - Page 14 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:29

jaje na oko nisam pravila Sleep
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:29

dobro veče
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:31

jaje na oko nisam pravila Sleep

Ti mene mrziš... Neutral

Bok gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 EmptyPet 10 Apr 2009, 22:32

večer Gradski ! Si dobro ?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 14 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 14 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: