Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 34 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 22:46

susjeda ::
godi ti njihova pažnja Smile

Naravno...a najvišeme iznenadio Gazda...neda mi ništ raditi....popizdi i ako si sama odem po čašu vode..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 22:48

i u dobru i u zlu cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 22:52

i u dobru i u zlu cool

Istina....stvarno mi je bil, i još uvijek je, velika podrška... Nova, najnovija... - Page 34 Cerek

Iako sam rekla da ne mora, on i mama su čekali pred intenzivnom da se probudim....takoreći njih sam prve ugledala kad sam se probudila....mama je izgledala prestravljeno jer vjerojatno nisam baš najbolje izgledala, ali Gazda je ostao smiren...i naopačke je obukao ono zeleno odijelo, jedva ga navukao na sebe Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 22:53

ti me oš rasplakati Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 22:58

ti me oš rasplakati Evil or Very Mad

Neću... Arrow

A bilo je veselo na intenzivnoj, koju got su doveli, bila je bijela ko duh...tak sam valjda i ja izgledala.. Laughing
A i prikopčan si na svašta pa izgleda strašnije...ali si pod stalnim nadzorom. Smile
I sve prste su mi ispikali jer su mi svaki sat mjerili šećer.. @

Mislim da mi tablete za šećer više ne trebaju, danas sam ručala normalno, popila tabletu i malo odspavala....onda izmjerila šećer, 2,9 farao
Srećom imamo čokoladu doma... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 22:59

a cimerica ? čekam da i o njoj kažeš koju Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 23:04

a cimerica ? čekam da i o njoj kažeš koju Razz

Jooooj, teta od 72 godine, bila tam mjesec dana....kolko je ta žena mogla govoriti...i to hvalospjeve samoj sebi....a nitko živ je nije dolazio posjetiti...niti sin jedinac...a svi je navodno jako vole....cvrkutala je pred sestrama, a kako je koja otišla iz sobe osula drvlje i kamenje....sestre je nisu mogle smislit, skoro pa su mi se ispričavale kaj su me stavile s njom u sobu.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 23:06

valjda je samu sebe tješila lijepim pričama o sebi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 23:07

valjda je samu sebe tješila lijepim pričama o sebi...

A kajaznam....bila je ali stvarno zločesta. Meni ju je došlo žao nekak...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 23:09

i ja sam to pomislila... nije lako biti sam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 23:10

Uf, idem sad, ne mogu više sjedit, a i ketonal popušta...

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyNed 22 Mar 2009, 23:12

noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:08

Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:31

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:33

večer Twisted Evil

I tebi... Twisted Evil

Stalno zaboravim pitati, kak je micika?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:35

nije dobro...prošli tjedan je bila na ultrazvuku... u srijedu trebam zvati da se dogovorimo što dalje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:40

nije dobro...prošli tjedan je bila na ultrazvuku... u srijedu trebam zvati da se dogovorimo što dalje.

A trudna je? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:41

nije...da je nebi imala ovo što ima.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:42

nije...da je nebi imala ovo što ima.

A kaj joj je onda?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:44

imaš pp...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:45

imaš pp...

Vidla sam...

Radiš kaj u vrtu?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:48

aja ::
imaš pp...

Vidla sam...

Radiš kaj u vrtu?

ništa još...hladno je i skoro svaki dan je jako vjetrovit...pričekat ću ljepše vrijeme.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:50

aja ::
imaš pp...

Vidla sam...

Radiš kaj u vrtu?

ništa još...hladno je i skoro svaki dan je jako vjetrovit...pričekat ću ljepše vrijeme.

Niti moji...stalno nekaj pada, evo, i za sutra su najavili kišu...

Kad se sjetim da sam znala peršin, mrkvu i grašak posijati u veljači... Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:56

u veljači baš i nisam, ali i mi smo znali dosta rano sve posijati...ima vremena nismo zakasnili još...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 EmptyPon 23 Mar 2009, 22:58

u veljači baš i nisam, ali i mi smo znali dosta rano sve posijati...ima vremena nismo zakasnili još...

Znam da nije kasno....al nekak smo uvijeku to vrijeme imali bar nekaj posijanoga..

A mama je presadila palme natrag u dvorište...onda je pao snijeg...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 34 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 34 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina
» Nova kraljica???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: