Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:44

Može u utorak...

Nama buraz dovezao ujutro još tople iz pekare...mljaaaac.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:47

Onda ću u utorak...jel onda čista srijeda ? Morala bi pogledati malo u kalendar Wink ma mislila sam danas duže spavati, a ono ništa...kuhaj, pospremaj koješta i još popodne završila sa šogorom i malim na pedijatriji...ni nalegla se nisam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:48

susjeda ::
Onda ću u utorak...jel onda čista srijeda ? Morala bi pogledati malo u kalendar Wink ma mislila sam danas duže spavati, a ono ništa...kuhaj, pospremaj koješta i još popodne završila sa šogorom i malim na pedijatriji...ni nalegla se nisam.

Kaj je bilo djetešcu? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:50

Gnojna angina...aaaaaaa u utorak mora muž u bolnicu na kontrolu...imamo i mi pekaru Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:51

Gnojna angina...aaaaaaa u utorak mora muž u bolnicu na kontrolu...imamo i mi pekaru Razz

Pa po dvije kune su krafne a odlične su...za tu lovu se mi stvarno neda zajebavat s njima...a i nikad mi ne uspiju Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:53

aja ::

Pa po dvije kune su krafne a odlične su...za tu lovu se mi stvarno neda zajebavat s njima...a i nikad mi ne uspiju Rolling Eyes

dvije ??? kod nas četiri...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:54

Pa inače su i kod nas skuplje...ali uvijek u ove dane budu na akciji. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:55

Pa inače su i kod nas skuplje...ali uvijek u ove dane budu na akciji. Smile

kod nas nema akcije...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:56

Pa čudno mi je to....kod nas sve pekare spuste cijenu i prodaju brdooo toga...skoro da nitko ne peče više doma...mislim da su prošle godine na trgu prodavali čak po kunu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 22:58

Ne znam...možda u gradu i bude nešto, ali ne i ovdje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:00

Ne znam...možda u gradu i bude nešto, ali ne i ovdje.

Onda u grad...ja ću vjerojatno u petak na vađenje krvi jer je u ponedjeljak užaaasna gužva. Zadnji put sam popizdila....a moram u petak ili ponedjeljak jer u utorak imam termin kod internista a moram doći s svim nalazima.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:02

Question za krofne...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:03

Question za krofne...

Meni su fine....ali samo ako su svježe, poslije mi ne valjaju..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:05

mogu ih i ja pojesti, ali da sam nešto pretjerano za njima baš i nisam...

gledam oblaci kod vas...što pada ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:07

mogu ih i ja pojesti, ali da sam nešto pretjerano za njima baš i nisam...

gledam oblaci kod vas...što pada ?

Prijepodne je padao snijeg i to obilato...sad ne znam, nadam se da ništ.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:08

sekund pričekaj...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:13

Čekam Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:16

evo sam...morala sam kćerki prepričati razgovor Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:18

A kaj to sad nju zanima...pa nije više potencijalna svekrva.. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:19

ste se vas dvije udružile protiv mene Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:21

Ma ne....pitaj ti nju zakaj ju zanima razgovor, možda ju zanima i nekaj drugo...? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:22

Ma ne....pitaj ti nju zakaj ju zanima razgovor, možda ju zanima i nekaj drugo...? Crying or Very sad

a neee... i ne zanima je...i e voli baš kad se mi čujemo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:25

Onda dobro...nema problema.

Danas je Gazda prošetao luxa. Kao što rekoh, nema kraja čudima Božjim... Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:26

a kuha li kavu ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 EmptyNed 22 Feb 2009, 23:26

a kuha li kavu ?

Kuha, kuha...ko veliki cool
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 7 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći
 Similar topics