Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:21

a nama kažu da smo ovisnice

Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:22

susjeda ::
a nama kažu da smo ovisnice

Question

Ja nisam Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:24

i ti bi se izvukla

Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:25

i ti bi se izvukla

Laughing

Naravno.
Treba mi nekaj slatkoga. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:26

sad mi je jedan slatki bio

Laughing šećer mu 15...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:29

sad mi je jedan slatki bio

Laughing šećer mu 15...

Meni je ujutro 5,4 bounce

Kolko mi je sad, zaboli me... Question Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:31

pa ak ti je dobro... ko zna koliki imamo mi koji nismo nikad mjerili

Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:33

pa ak ti je dobro... ko zna koliki imamo mi koji nismo nikad mjerili

Crying or Very sad

Da imaš visok, osjetila bi simptome.... Question

Idem po još malo čokolade. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:35

nemoj sad pretjerivati...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:38

nemoj sad pretjerivati...

Question Question

Čokolada još nikoga nije ubila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:40

danas sam htjela kupiti čokoladu, ali nisam uspjela naći ulicu kako da dođem do trgovine...sve su raskopali ... al sutra, nadam se da će pasti koji kilogram .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:43

danas sam htjela kupiti čokoladu, ali nisam uspjela naći ulicu kako da dođem do trgovine...sve su raskopali ... al sutra, nadam se da će pasti koji kilogram .

Kilogram?? Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 288334 Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 288334

I onda ja pretjerujem??? @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:44

aja ::

Kilogram?? Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 288334 Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 288334

ja nemam
šećer

Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:47

ja nemam
šećer

Wink

Neutral Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:49

ajde, sutra podijelimo čokoladu kao i danas tvoju

Wink idem pod tuš...nisam stigla prije...noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptyUto 10 Feb 2009, 23:51

ajde, sutra podijelimo čokoladu kao i danas tvoju

Wink idem pod tuš...nisam stigla prije...noć!

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 02:16

.

Poslednji izmenio Wetini dana Ned 01 Mar 2009, 13:53, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 02:19

.

Poslednji izmenio Wetini dana Ned 01 Mar 2009, 13:53, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 11:12

Mislim da je dovoljna jedna ovakva tema na forumu...nisam za to da postavljam čat...da sam ga hteo imao sam ga u opcijama, a mogao sam ga skinuti sa još mnogo sajtova...
Wettini...hvala ti na predlogu i nesebičnoj pomoći, znam da je to verovatno veoma dobar chat ali nam nije potreban.
U svakom slučaju predlozi za unapređenje foruma će uvek biti razmotreni pa ako nam se nešto dopadne eto onda saradnje.
pozdrav
Lauda
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 18:06

.

Poslednji izmenio Wetini dana Ned 01 Mar 2009, 13:54, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 22:02

Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 22:04

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 22:06

Question

3
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 22:07

Lauda ::
Question

3

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 Sok

Bok s Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 EmptySre 11 Feb 2009, 22:07

večer i tebi i Laudi Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 27 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 27 od 38Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: