Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 08 Feb 2009, 22:32

Stvarno, zakaj?? Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 U075 Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 08 Feb 2009, 22:37

Nije mi baš neki dan, a i da ne smetan ostalim mnogobrojnim forumašima idem dalje, svojim putem...noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 08 Feb 2009, 22:39

susjeda ::
Nije mi baš neki dan, a i da ne smetan ostalim mnogobrojnim forumašima idem dalje, svojim putem...noć!

A ja?? Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:01

50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:31

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:35

večer Twisted Evil

Uf, već sam mislila da nećeš doći Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:37

Bila sam danas na vađenju krvi, čekala sam od 7 do 10 Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:41

za vađenje krvi toliko čekala ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:43

za vađenje krvi toliko čekala ???

Da. Nikad tolko do sad...danas je bila ludnica. I onda još na ekg-u čekala.
I na kraju nalaz nije bil gotov kad sam juru poslala po njega, samo ovaj od ekg-a.
I piše na nalazu doslovno: sinus ritam, 96/min.

I nikaj više!! Kakav je to nalaz??? elephant elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:44

a ne znam...a kad ideš kod anesteziologa ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:46

a ne znam...a kad ideš kod anesteziologa ?

Nemam pojma, to ću obaviti kod bolničkog u zg, valjda kad dođem u bolnicu.

Al uvijek je na nalazu pisalo bar onaj nekakav pq 0,12, a sad ni to.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:48

jesi rekla za što ti treba ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:49

jesi rekla za što ti treba ???

Pa nije bitno za kaj ti treba ako na uputnici piše ekg s očitanjem. Ekg je ekg, bez obzira zbog čega ga radiš. Pretpostavljam da je to uredan ekg, do sad su svi bili.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:52

a ne znam... reći će ti oni koji znaju.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:54

a ne znam... reći će ti oni koji znaju.

A valjda....mene je više zanimala krvna slika, i sad na kraju ne znam kakva je. Question

A jučer popodne mi je šećer bil 3,4, probudila sam se gladna ko zmaj. Troglavi. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:55

znat ćeš ...ne budi nestrpljiva...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:56

znat ćeš ...ne budi nestrpljiva...

To mi i mama stalno govori...da bih ja da je sve jučer. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 22:59

a da je već prošlo...a nije...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 23:00

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 23:01

a da je već prošlo...a nije...

Ali hoće Razz Razz

Al danas su me ubili u pojam s tim čekanjima. Sve bi bilo ok da nije bilo puno padobranaca... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 23:02

večer Sjekač...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 23:07

i gdje je sad nestao Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 23:08

večer Sjekač...

Mislim da ne vidi.. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 23:09

a tako mlad... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 09 Feb 2009, 23:11

a tako mlad... Wink

Ja sam skužila da više ne vidim pročitati izbliza, moram si malo odmaknuti...ali samo malo. Misliš da je vrijeme za cvikse? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 24 od 38Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: