Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:01

Pa gotovi ste konačno...ili niste? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:03

aja ::

moramo biti...nismo uspjeli ništa za garažu sklepati,a i beton nam je loš u dvorištu, al to mi je manje važno... oko kuće uvijek imaš posla Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:04

susjeda ::

moramo biti...nismo uspjeli ništa za garažu sklepati,a i beton nam je loš u dvorištu, al to mi je manje važno... oko kuće uvijek imaš posla Question

Pa dobro, polako će se i to sredit....bitno je da unutra nema više radova. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:06

Pa dobro, polako će se i to sredit....bitno je da unutra nema više radova. cool

to smo napravili...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:07

Meni se opet spava...rano mi se spava i onda se probudim prije 7 i dosta mi je...
Valjda je to zbog ovih stalnih putovanja. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:08

i mi smo se danas rano probudili, a nismo morali...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:11

i mi smo se danas rano probudili, a nismo morali...

Valjda stvar navike...probudila sam se u pol 7 sama od sebe...odvela luxa van i skuhala si kavu...onda je i Gazda progledal. Jedino su balavci spavali. I cucak, otišel je natrag spavat. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:12

nekako i volim kad se ustanem ranije i popijem kavu na miru......... Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:14

nekako i volim kad se ustanem ranije i popijem kavu na miru......... Razz

I ja... Razz

Čim progledaju nastane graja, gladni, žedni, svakakvi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:16

kao i kod nas......... Laughing danas sam popodne spremala kuću što stvarno rijetko kad radim u to vrijeme...nikako se sastat sa vremenom...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:19

kao i kod nas......... Laughing danas sam popodne spremala kuću što stvarno rijetko kad radim u to vrijeme...nikako se sastat sa vremenom...

Niti ja....cijeli dan se bavim vešom.... i ručak sam im skuhala. Jedva su dočekali moju kuhinju. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:22

švercala sam se danas...imali nešto skuhanoga, tijesto ...neko...napravila popodne, djeca brljavila večeru pravili sami .... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:24

švercala sam se danas...imali nešto skuhanoga, tijesto ...neko...napravila popodne, djeca brljavila večeru pravili sami .... Wink

Pa ja kuham samo u subotu pa ajde...a htjeli su da idem s njima u grad al sam odbila. Bar sam na miru skuhala. Inače bi opet jeli nekaj na brzinu... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:25

mi bili danas zato sam i zapela sa poslovima....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:26

Idem ubaciti još bijelo na pranje pa u krpe...

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptySub 17 Jan 2009, 23:27

Idem ubaciti još bijelo na pranje pa u krpe...

Noć Twisted Evil

noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 18 Jan 2009, 19:35

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 18 Jan 2009, 19:43

Dobro veče
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 18 Jan 2009, 19:47

Evil or Very Mad

večer Lauda...radiš ili imaš dan odmora?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 18 Jan 2009, 20:00

Question nešto radi...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 18 Jan 2009, 20:03

Evil or Very Mad

večer Lauda...radiš ili imaš dan odmora?

Kakav odmor...radim radim Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 18 Jan 2009, 22:32

kad ti ne radiš Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyNed 18 Jan 2009, 23:00

nema Aje Crying or Very sad nadam se da je dobro...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 19 Jan 2009, 09:58

nema Aje Crying or Very sad nadam se da je dobro...

ma je...jaka je ona a i svi navijamo za nju cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 EmptyPon 19 Jan 2009, 23:02

50
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 24 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 24 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: