Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 22:59

većć su trebale biti gotove Crying or Very sad u mikrovalnoj ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:01

susjeda ::
većć su trebale biti gotove Crying or Very sad u mikrovalnoj ?

I gotove su...dobro ih je pazila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:03

meni se prije par dana cijle kuća osjetila na pregorene kokice Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:04

meni se prije par dana cijle kuća osjetila na pregorene kokice Rolling Eyes

Ja sam ih prvi put doslovno zapalila...a još smo imali goste... Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:06

takko je i kod mene bilo...otvorili i kaćžu nisu sve pregorile kad u sredini crna kvrga Suspect

danima poslje smrdila je mikrovalna Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:07

takko je i kod mene bilo...otvorili i kaćžu nisu sve pregorile kad u sredini crna kvrga Suspect

danima poslje smrdila je mikrovalna Suspect

A mi smo gasili požar.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:11

queen

imala sam ja aparat za kokice, al njega mi uništla nesuđena snaja...nasipala ulje u njega study
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:12

queen

imala sam ja aparat za kokice, al njega mi uništla nesuđena snaja...nasipala ulje u njega study

A otkud joj ta šašava ideja?? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:14

aja ::
queen

A otkud joj ta šašava ideja?? Laughing

a eto....ne čitaju što piše...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:15

Meni se sviđaju ove za mikrovalnu...brzo gotovo i fino.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:17

ja ne volim kokice...i sad sam se sjetila da sam ih trebala jučer kupiti...imam karticu za Metro i jučer bila...do sada sam ju posuđivala .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:20

ja ne volim kokice...i sad sam se sjetila da sam ih trebala jučer kupiti...imam karticu za Metro i jučer bila...do sada sam ju posuđivala .

Nisam duuugo bila u metrou...ima čega?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:24

Nisam duuugo bila u metrou...ima čega?

ja ti baš nemam običaj puno razgledati...kupim što trebam i ako me nešto zanima bacim pogled. Sniženje zimske odjeće imaju, a ni to nisam baš gledala. Kupila mužu resiver ili kako se već zove za gledanje digitalne tv jer otkad smo kupili tv nismo mogli podesiti...došla kući i podesila bez njega Rolling Eyes i onda se tak slika smrzavala da smo vratili na analogno Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:26

Ja nemam pojma o tome...imamo kabelsku... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:27

ma nemamo ništa osim naših programa...naručila sam digi tv....samo njih ne možeš dočekati da dođu sve postaviti Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:28

ma nemamo ništa osim naših programa...naručila sam digi tv....samo njih ne možeš dočekati da dođu sve postaviti Evil or Very Mad

Imamo gomilu programa i uglavnom nemaš kaj gledati Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:29

meni jei ovo sasvim dovoljno...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:30

Ja i tak malo gledam tv.. Question

Nemoj se ljutit, moram te napustit i lagano u krpe...sutra opet idem saniteom.

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyČet 08 Jan 2009, 23:32

Ja i tak malo gledam tv.. Question

Nemoj se ljutit, moram te napustit i lagano u krpe...sutra opet idem saniteom.

Noć Twisted Evil

ajde samo...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyPet 09 Jan 2009, 22:22

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 Freez
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyPet 09 Jan 2009, 22:28

Laughing večer Aja! Gdje si samo pronašla taj smajlić Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyPet 09 Jan 2009, 22:30

Na netu negdje...a tak i izgledam kak taj smajlić. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyPet 09 Jan 2009, 22:31

Crying or Very sad štediš plin ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyPet 09 Jan 2009, 22:33

Crying or Very sad štediš plin ?

Ne...samo mi je užasno zima...moji doma pušu kak im je vruće, a ja se nikak zgrijat.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 EmptyPet 09 Jan 2009, 22:35

temperaturu imaš ??? ja sam se fino zgrijala u kadi Razz auto dobio novi akumulator...čekam što je sljedeće Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 8 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: