Gost Gost
| Naslov: Napad na šefove platio 20.000 kuna Sre 17 Dec 2008, 11:42 | |
| Napad na šefove platio 20.000 kuna |
| | Foto: Arhiva |
| Vodstvo HRT-a Denisu Latinu je, nakon medijskog istupa u kojem je govorio o navodnoj mafiji u toj javnoj kući, smanjilo plaću za čak dvije trećine. Od sada će raditi kao 'obični' urednik. |
|
Nakon što je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju "oprao" svoje šefove Hloverku Novak Srzić i Vanju Sutlića, Denisu Latinu "oštećeni" je dvojac smanjio plaću. Točnije, s njim je HRT raskinuo ekskluzivni ugovor prema kojem je mjesečno dobivao 30 tisuća kuna.
Naime, Latin od sada radi kao "obični" urednik i plaća mu je čak 20 tisuća kuna manja. I to trajno!
Latinu je prošli ugovor, koji je potpisao s bivšim ravnateljem Mirkom Galićem, trajao pet godina, a novi sporazum je potpisan nedavno. | "Očito se loše vijesti brzo šire. Istina je, otkazan mi je ugovor. Ostajem kod svega što sam rekao u Slobodnoj. Ovom odlukom ravnateljstvo televizije radi protiv onih koji javno govore o korupciji. Ovo je poruka svima da će biti nagrađeni ako budu šutjeli, a ovako drastično kažnjeni ako budu govorili", prokomentirao je Latin potez čelnika kuće u kojoj radi.
Kako bi se moglo i očekivati, s HRT-a nisu bili toliko rječiti.
"HRT nije u prilici javno iznositi detalje o posebnim ugovorima, pa kao što ne objavljujemo niti kada netko ima posebni ugovor, ne objavljujemo niti kad ga nema. Riječ je o internim poslovnim odlukama dostupnim, dakako, zakonom nadležnim tijelima koje kontroliraju rad HRT-a", izjavio je za Slobodnu Dalmaciju glasnogovornik te javne kuće Janos Römer.
Podsjetimo Latin je u intervjuu Slobodnoj ravnatelja HRT-a nazvao kukavicom kojega je strah uhvatit se u koštac s kriminalom na televiziji, a glavnu urednicu informativnog programa Hloverku Novak Srzić optužio da štiti mafiju.
|
| Net.hr | 16.12.2008. |
|
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Napad na šefove platio 20.000 kuna Sre 17 Dec 2008, 11:44 | |
| Zaista interesantno, Latin nikako da "pogoduje" svojim emisijama ni jednoj, ni drugoj, ni trećoj strani za mene osobno najobjektivnije u svojij emisiju "Latinica" prikazuje događaje |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Napad na šefove platio 20.000 kuna Sre 17 Dec 2008, 15:54 | |
| a da si ti jadniče promjenio naziv svoje emisije, e di bi ti bija kraj, gazde treba slušat latine moj |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Napad na šefove platio 20.000 kuna | |
| |
|