Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 12:23

Dobar da, malo ste oživjeli samo tako ustrajni budite
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 12:40

A mogao bi i ti češće navratit Idea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 12:41

Lauda ::
Dobro smo hvala je Bogu

Drago i je to čuti
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 22:14

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 22:52

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 22:53

susjeda ::
večer Twisted Evil

I tebi Twisted Evil

Si dobila sms? Danas poruke nekak slabo idu.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 22:56

jesam, a nadam se i ti moj jer slala sam danas prije nego što su mi počele stizati zato što nikome nisam čestitala na drugi način, a za neke nisam primila da su isporučene.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 22:58

jesam, a nadam se i ti moj jer slala sam danas prije nego što su mi počele stizati zato što nikome nisam čestitala na drugi način, a za neke nisam primila da su isporučene.

Jesam...al mi nije pisalo da je moj isporučen tebi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 22:59

aja ::

Jesam...al mi nije pisalo da je moj isporučen tebi Crying or Very sad

nadam se onda da su i ostali dobili što sam ja slala...u stvari svi su i vratili sms...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:01

Onda su dobili...ja nisam uspjela dva poslati.
Je ostalo kaj kolača?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:03

Je ostalo kaj kolača?

ostalo dosta 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:05

Je ostalo kaj kolača?

ostalo dosta 40

I kod nas...kaj je pravo čudo. Laughing

A ja hranu ne mogu ni vidjet. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:05

Je ostalo kaj kolača?

ostalo dosta 40

I kod nas...kaj je pravo čudo. Laughing

A ja hranu ne mogu ni vidjet. Sad

oslabio apetit ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:06

Je...a i malo mi je mučno ipak...ma proći će. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:08

jesi dobila nešto protiv mučnine ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:10

Ne...kupila sam...al nisam popila jer nije tak strašno, a ima puno nuspojava. Za sad trpim Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:12

Ne...kupila sam...al nisam popila jer nije tak strašno, a ima puno nuspojava. Za sad trpim Question

pokušati ne misliti ...al sigurno teško izvedivo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:13

Pa jedem male obroke...ništ mi ne bude. Bar se neću pretrpati hranom. Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:14

Pa jedem male obroke...ništ mi ne bude. Bar se neću pretrpati hranom. Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 C070

ja baš i ne shvaćam pretrpavanje Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:16

Kak ne...jedeš dok ne pukneš Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:17

Kak ne...jedeš dok ne pukneš Laughing

nema šanse da nešto uzmem ako baš nisam za to...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:22

Ma znaš ono kad su ti oči gladne...al mene trenutno ne privlači baš ništa.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:24

a moje oči svašta mogu gledati Question nismo svi isti...mene bi trebalo tjerati da jedem više.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:25

a moje oči svašta mogu gledati Question nismo svi isti...mene bi trebalo tjerati da jedem više.

Sad i mene tjeraju jesti...baka (moja mama) je zadužila juru da me tjera jesti...pazi me ko žandar. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 EmptyČet 25 Dec 2008, 23:27

Sad i mene tjeraju jesti...baka (moja mama) je zadužila juru da me tjera jesti...pazi me ko žandar. Laughing

kako je Jura? Što je otegao taj vozački ?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 17 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 17 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: