Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neumorni jahači/ce apokalipse

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:28

susjeda ::
aja ::
javila mi se Kaaa Smile

Kad? Kak? meni poslali čestitku, odgovorila sam no nisam sigurna da je dobila mail..

prvo mail, a večeras sms...
nikome nisam poslala ni jednu razglednicu ni mail....sutra sms ...kako sam lijena Sad

Aaaaa...meni ništ od sms-a...nema moj novi broj. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:28

Pitala sam u mailu kako su, pa ništ od odgovora.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:29

javila mi se Kaaa Smile

Kad? Kak? meni poslali čestitku, odgovorila sam no nisam sigurna da je dobila mail..

prvo mail, a večeras sms...
nikome nisam poslala ni jednu razglednicu ni mail....sutra sms ...kako sam lijena Sad

Aaaaa...meni ništ od sms-a...nema moj novi broj. Sad

da joj pošaljem ? htjela sam ju pitati bude li negdje na netu, ali eto nisam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:31

Pa pitaj onda. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:32

Pa pitaj onda. cool

i broj da tvoj pošaljem ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:33

Pa pitaj onda. cool

i broj da tvoj pošaljem ?

Može. Mislim da ja nemam njezin.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:37

evo poslala...da vidimo sad Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:38

Dobro Smile

Četiri dana ne moram nigdje ići.. Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 106868 Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 106868 Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 106868
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:39

Dobro Smile

Četiri dana ne moram nigdje ići.. Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 106868 Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 106868 Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 106868

malo odmora za tebe Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:43

Da znaš da će mi dobro doći...sutra konačno spavanje do mile volje...jučer sam morala biti u 7 tam....u sedam i pet sam već bila "uštekana" Laughing

A Gazda me išao upisati...u drugu zgradu..sretna sam kaj ga imam. Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:45

a valjda ću se i ja malo odmoriti...dosta mi je već kuhanja i pečenja i svega Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:48

a valjda ću se i ja malo odmoriti...dosta mi je već kuhanja i pečenja i svega Sad

JA to sve preskočila ove godine.. Arrow

Kolače i tortu za ivu napravila mama, klinci su danas sami napravili francusku salatu...ispala je savršena. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:52

JA to sve preskočila ove godine.. Arrow

Kolače i tortu za ivu napravila mama, klinci su danas sami napravili francusku salatu...ispala je savršena. cool

opet obrisan post Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:54

Meni ništ ne briše.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:55

evo opet ...pa što da radim Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:57

evo opet ...pa što da radim Crying or Very sad

Ne kužim...kak ti briše? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 22:59

ja napišem i kad hoću poslati obriše ili stisnem razmak da stavim smajlića i ono obrisano
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 23:00

ja napišem i kad hoću poslati obriše ili stisnem razmak da stavim smajlića i ono obrisano

Nemam pojma zakaj Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 23:02

idem...nemam strpljenja više...tipkamo se sutra Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptySre 24 Dec 2008, 23:02

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptyČet 25 Dec 2008, 10:59

Dobar dan Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptyČet 25 Dec 2008, 11:54

Lauda ::
Dobar dan Twisted Evil

51)
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptyČet 25 Dec 2008, 12:05

gradski-seljak ::
Dobar dan Twisted Evil

51)

Živ bio prijatelju, zakaj se ne javljaš na mobitel?
Hteo sam ti čestitati božić, no mogu i ovako...
Puno zdravlja i sreće za ovaj blagdan želi tebi i tvojoj porodici Lauda sa svojima
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptyČet 25 Dec 2008, 12:14

gradski-seljak ::
Dobar dan Twisted Evil

51)

Živ bio prijatelju, zakaj se ne javljaš na mobitel?
Hteo sam ti čestitati božić, no mogu i ovako...
Puno zdravlja i sreće za ovaj blagdan želi tebi i tvojoj porodici Lauda sa svojima

Hvala prijatelju,
nemam pokazatelja na mobu da si me zvao, a javio bi se sigurno
Nadam se da ste ti i tvoji dobro
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 EmptyČet 25 Dec 2008, 12:22

Dobro smo hvala je Bogu
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neumorni jahači/ce apokalipse   Neumorni jahači/ce apokalipse - Page 16 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neumorni jahači/ce apokalipse
Nazad na vrh 
Strana 16 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: