| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:04 | |
| ja nisam imala takvih problema |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:07 | |
| Ma nisu to problemi...samo je ona preosjetljiva.. Nego reci ti meni kak je mačak, znaš kaj? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:09 | |
| - aja ::
- Ma nisu to problemi...samo je ona preosjetljiva..
Nego reci ti meni kak je mačak, znaš kaj? prvo pomislila na našeg mačka ništa ne znam. Nisam se čula ni s njim, ni Joninom jako, jako dugo. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:12 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:16 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:21 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:23 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:30 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:32 | |
| Ne spominji miševe i mi ih imali... Pofatala sam ih ljepilom.. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:37 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:40 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:43 | |
| A oće vragovi ujesen, posebno ako ostaviš vrata otvorena...a i kroz prozore mogu uću, vlastitim sam očima vidjela kako beštija hoda po fasadi kao po ravnom.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:44 | |
- A oće vragovi ujesen, posebno ako ostaviš vrata otvorena...a i kroz prozore mogu uću, vlastitim sam očima vidjela kako beštija hoda po fasadi kao po ravnom..
vrata zatvaramo zbog muha ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:46 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:48 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:51 | |
| Meni je smiješno kad lux čuje krtice pod zemljom...pa onda juri za njima s nosom zabijenim u travu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:53 | |
- Meni je smiješno kad lux čuje krtice pod zemljom...pa onda juri za njima s nosom zabijenim u travu
tu kod mene pred kućom ima krtica, bilo bi mu zanimljivo idem leći...nije da mi se spava samo sam se ukočila tipkajući ovako sa strane sin mi pokupio stol i stavio svoj , a tako mi nije ugodno noć! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 10 Apr 2008, 23:54 | |
| Noć! |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 11 Apr 2008, 14:34 | |
| D dan u prolazu.... u velikoj sam frci | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pet 11 Apr 2008, 21:34 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|