Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:45

aja ::
susjeda ::
Gazda ne..ipak je to službeni mob Smile

i bolje ne...mislim račun bi bio prevelik Laughing

Pa je...tomu nema konca ni kraja..

Kakvo je vrijeme kod vas? Tu je ziiima..

Hladno jako...cijelu utakmicu sm presjedila u autu. Ne mogu više dočekati ljepše vrijeme.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:45

Igrali su po toj zimi??

Brrr.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:47

Igrali su po toj zimi??

Brrr.. Sad

ne propuštaju ti ništa Question prije dva dana su trenirali, a snijeg pada li pada Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:50

Igrali su po toj zimi??

Brrr.. Sad

ne propuštaju ti ništa Question prije dva dana su trenirali, a snijeg pada li pada Rolling Eyes

Kod nas nije padalo.. Crying or Very sad

Skuhala sam si kavu, kad je bal... Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:52

Igrali su po toj zimi??

Brrr.. Sad

Kod nas nije padalo.. Crying or Very sad

Skuhala sam si kavu, kad je bal... Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 C070

ja sam poila i dosta mi je...grickam keks Razz

opet smo danas u vijestima zbog "Šetača" Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:53

Vi ste svaki dan u vijestima Laughing Laughing

Ne spominji kekse!! Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 U075 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:55

Ne spominji kekse!! Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 U075 Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 U075

Laughing

već se i međusobno počeli optuživati Laughing a još ćete slušati o nama...izbori tek sljede Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:56

Laughing

već se i međusobno počeli optuživati Laughing a još ćete slušati o nama...izbori tek sljede Very Happy

I opet nećete dobiti vladu Question Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:57

Laughing

I opet nećete dobiti vladu Question Question

svi tako mislimo Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 22:59

Pa dogovorite se više... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:01

bi mi , al ne mogu oni Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:04

Ja ću se stvarno zaposlit u osijeku kao brojačica glasačkih listića... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:05

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:05

Ja ću se stvarno zaposlit u osijeku kao brojačica glasačkih listića... Laughing

ima i ovdje dosta nezaposlenih @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:07

Ali tu je siguran posao... Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:07

Đapić i je napravio dosta toga cool samo onaj spomenik mu nije trebao Rolling Eyes a i dvorana te popratno što je išlo uz nju Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:13

Đapić i je napravio dosta toga cool samo onaj spomenik mu nije trebao Rolling Eyes a i dvorana te popratno što je išlo uz nju Smile

I kaj je na kraju s tom dvoranom? Gradi se ili ne? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:15

I kaj je na kraju s tom dvoranom? Gradi se ili ne? Crying or Very sad

gradi se...a dal će biti gotova ... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:16

Kad je to uopće? Druge godine? Ove? Nemam pojma. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:17

imo sam posjetu, došla djeca vidjet bolesnog ćaću cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:19

gradski-seljak ::

Lijepo od njih...ti je bolje? Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:19

Kad je to uopće? Druge godine? Ove? Nemam pojma. Crying or Very sad

ne znam ni ja Question ove godine bi trebala biti gotova.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:20

puno bolje, cool

al odoh:tongue: tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:20

gradski-seljak ::

najdraži gosti cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 EmptyNed 17 Feb 2008, 23:21

Opet se ideš znojit... Laughing

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 16 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 16 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: