Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:34

susjeda ::
sad ti mene ne pitaj ništa Arrow prolupat ću Rolling Eyes sutra tražim nekoga tko se stvarno razumije, a ako ne ja ću ga I love you

Da si bliže, poslala bi ti ja buraza.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:35

aja ::
sad ti mene ne pitaj ništa Arrow prolupat ću Rolling Eyes sutra tražim nekoga tko se stvarno razumije, a ako ne ja ću ga I love you

a Gradski sina Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:36

a Gradski sina Laughing

Eto...imaš i na biranje Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:37

od mog biranja nike koristi Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:39

Pa imaš valjda nekoga u blizini ko se kuži u to.. Crying or Very sad

Iako priznam, ja više volim prvo sama raskopati pa kud puklo...a onda tražim pomoć Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:41

Iako priznam, ja više volim prvo sama raskopati pa kud puklo...a onda tražim pomoć Laughing

problem nije mali, a ovi od 20-ak godina u mojoj blizini su tak uvijek zauzeti... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:42

problem nije mali, a ovi od 20-ak godina u mojoj blizini su tak uvijek zauzeti... Rolling Eyes

Question Question

To je najmanji problem...ucjena, prijetnja...snađi se. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:43

nisu moji... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:48

nisu moji... Laughing

Još lakše...trepći okicama, odglumi da poooojma nemaš ni o čemu, strpljivo će ti objašnjavat svaku tipku Laughing Laughing

P.S. To ja iz iskustva. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:49

nemam više strpljenja za ništa Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:51

Kak si teška danas....nemam više savjeta. Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:53

već sam pročitala hrpu uputa i svega Neutral i sad sam ljuta što nisam kupila laptop za sebe i sama se brinula za njega. Ovako nas troje, a problem i dalje tu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:54

već sam pročitala hrpu uputa i svega Neutral i sad sam ljuta što nisam kupila laptop za sebe i sama se brinula za njega. Ovako nas troje, a problem i dalje tu Sad

Aha...onda zabrani pristup dok ne smisle rješenje... cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:57

Very Happy ucjena Razz

idem sad ja to popraviti @ noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptySub 16 Feb 2008, 23:57

Very Happy ucjena Razz

idem sad ja to popraviti @ noć!

Noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 12:29

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 Kava
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 17:29

zašt se Gradski sad morao razboliti Rolling Eyes tko će nas iz depre izvući Crying or Very sad

evo me Smile

ajde cure van iz depre Laughing Laughing

http://dl.net.hr/webcafe/pps/prometni_znakovi.pps
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 17:40

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 17:41

gradski-seljak ::
Twisted Evil

Nije mi do priče
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 17:43

Lauda ::
Twisted Evil

Nije mi do priče

Naslučujem zašto Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 17:45

Twisted Evil

Nije mi do priče

da...besan sam i razočaran...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 17:46

Twisted Evil

Nije mi do priče

dok sam živ učiću decu da je Kosovo i Metohija oteta Srbiji i da je to naša zemlja...a vid mržnje koji se u meni rađa prema šiptarima, albancima i amerikancima je neko novo osećanje koje do sada nisam imao tako da sam pomalo zatečen Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 17:49

a šta da ti kažem Crying or Very sad
znam kako se osječaš
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 20:45

50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 EmptyNed 17 Feb 2008, 20:51

Twisted Evil

Nije mi do priče

dok sam živ učiću decu da je Kosovo i Metohija oteta Srbiji i da je to naša zemlja...a vid mržnje koji se u meni rađa prema šiptarima, albancima i amerikancima je neko novo osećanje koje do sada nisam imao tako da sam pomalo zatečen Sad

Lauda , nemoj djecu opterećivati s tim. Ne prenosi na njih da i one mrze. ne gledajmo na ono što je bilo jer bi se opet mogla dogoditi sranja, a mislim da je njih bilo i više nego dosta.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 14 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 14 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: