Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:24

aja ::
Znala sam.. Razz

Juru nalakirale cure u školi, žarko crvenim lakom...a ja nemam aceton. Laughing

Laughing nek struže Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:24

susjeda ::
Znala sam.. Razz

Laughing nek struže Razz

Otkril je da deodorant skida lak...potrošil ga je pol i miriše kak ružica. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:26

Znala sam.. Razz

Laughing nek struže Razz

Otkril je da deodorant skida lak...potrošil ga je pol i miriše kak ružica. Laughing

što je sve prije tog otkrića isprobao ? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:27

A ništ...prvo me davil zakaj ja nemam aceton, onda je zaključil da skida alkohol pa sam ga razočarala da NE skida..a onda probal ovo i radi. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:29

A ništ...prvo me davil zakaj ja nemam aceton, onda je zaključil da skida alkohol pa sam ga razočarala da NE skida..a onda probal ovo i radi. Smile

drugi puta nek se u lakiranje upusti tek kad Iva još malo naraste Very Happy jedino ako se ne ugleda na tebe Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:31

drugi puta nek se u lakiranje upusti tek kad Iva još malo naraste Very Happy jedino ako se ne ugleda na tebe Smile

A tko će ga znat...neke curke iz njenog razreda se već šminkaju, a njoj je to "bez veze". Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:32

moja se nije jako rano počela šminkati...od srednje ne prastaje i to su pravi rituali Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:35

moja se nije jako rano počela šminkati...od srednje ne prastaje i to su pravi rituali Rolling Eyes

Laughing Laughing

Nisam ni ja...negdje u trećem srednje....i šminkala sam se redovito, a sad mi se neeedaaa... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:37

Laughing Laughing

Nisam ni ja...negdje u trećem srednje....i šminkala sam se redovito, a sad mi se neeedaaa... Sad

kako kada sam raspoložena...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:38

Laughing Laughing

Mora biti stvarno posebna prilika da bi ja nabacila šminku... Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:41

Laughing Laughing

Mora biti stvarno posebna prilika da bi ja nabacila šminku... Arrow

ne trebaju meni posebne prilike...samo što to obavim u roku od minut , dva za razliku od prije.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:44

Istina, i meni treba sve manje vremena...gotova sam prije Gazde.. Laughing

Još da nisam tak nespretna s kosom... Sad

E da, imam novu boju...ustvari na tjemenu je smeđa, a krajevi su crni.. Arrow Kaže jura da se ne znam pofarbat, a ja njemu da takvo što ni jedna frizerka nebi znala izvesti. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:46

Istina, i meni treba sve manje vremena...gotova sam prije Gazde.. Laughing

Još da nisam tak nespretna s kosom... Sad

E da, imam novu boju...ustvari na tjemenu je smeđa, a krajevi su crni.. Arrow Kaže jura da se ne znam pofarbat, a ja njemu da takvo što ni jedna frizerka nebi znala izvesti. Laughing

često je pri korijenu kose boja drugačija...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptyPet 08 Feb 2008, 23:50

A sad ćeš i vidjet kolko drugačija.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:08

Dečki su nam potpuno zakazali danas... Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 116797
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:10

Dečki su nam potpuno zakazali danas... Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 116797

zaboravili su na forum Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:12

Ma zaboravili su na nas dvije Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 U075 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:19

Ma zaboravili su na nas dvije Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 U075 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 U075

možda spavaju Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:20

možda spavaju Question

A kajaznam...

Čekam Gazdu... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:27

možda spavaju Question

A kajaznam...

Čekam Gazdu... Wink

Kapija otvorena ? Smile Moj je otišao spavati...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:31

Otvorena...moj prvo mora jesti... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:41

Nahranila sam ga.. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 Cerek ..a gdje si ti? Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 Misli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:43

gdje bi bila Smile još koji minut Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:43

A ovaj moj obučen i obuven..spreman za izlazak Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 EmptySub 09 Feb 2008, 00:44

A ovaj moj obučen i obuven..spreman za izlazak Rolling Eyes

sada ??? farao
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 32 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: