Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:37

Ovi balavci nisu normalni!! Rolling Eyes Rolling Eyes
Sad je jedan zval ivu kaj imaju za zadaću. 9 9
Uvijek se uplašim kad netko tak kasno zove... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:38

i ja ne volim kasne pozive...al nemaju oni milosti .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:40

susjeda ::

Pa kak može pisat zadaću u ovo doba??? Rolling Eyes Rolling Eyes
Već je trebal spavati, nastava je ujutro...
A i ti roditelji...pa nema šanse da bi iva a)tak kasno pisala zadaću b) zvala nekoga tak kasno.

A nije mu to prvi put, znal je zvati i kasnije, kad je iva već odavno spavala. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:45

aja ::

A i ti roditelji...pa nema šanse da bi iva a)tak kasno pisala zadaću b) zvala nekoga tak kasno.

A nije mu to prvi put, znal je zvati i kasnije, kad je iva već odavno spavala. elephant

tako bi trebalo biti, al eto...dijete sad sjetilo da nije napisalo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:47

tako bi trebalo biti, al eto...dijete sad sjetilo da nije napisalo...

Ah...nisu svi ko moja iva...prvo klopa pa zadaća...onda sve ostalo. Ona u petak napiše zadaću za ponedjeljak....lektiru napiše čim pročita knjigu, mjesec dana prije nego mora predati... Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:49

Blago tebi Smile mome se nije dalo ni prepisati sekino Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:52

Blago tebi Smile mome se nije dalo ni prepisati sekino Evil or Very Mad

Laughing Laughing

A jura je imal duhovne pripreme svaki put prije pisanja zadaće...a lektiru je pisal u nedjelju navečer ako je trebalo predati u pon... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:54

a kad je bio mali, naučio je prije pjesmicu nego seka...dok se ona patila sa matematikom on je prije nje odgovarao.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyČet 31 Jan 2008, 23:58

a kad je bio mali, naučio je prije pjesmicu nego seka...dok se ona patila sa matematikom on je prije nje odgovarao.

Tak je i kod nas bilo... Laughing Laughing

Da ne govorim da je iva svladala i latinski uz juru...pa je ona njega ispravljala. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 222369
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:02

Kako je to lijepo čitati Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:03

Kako je to lijepo čitati Smile

Je...dobri su uškoli, oboje...samo im je pristup popuno različit...iva je prefekcionist, sve mora biti po špagi, sve mora znati....a jura prolazi na šarm. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:05

snađi se tko može Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:05

snađi se tko može Laughing

Pa o tome se i radi...iva zna kaj zna, a jura se snađe...i blebeće i o onom o čemu pojma nema. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:12

evo i drugo je stiglo kući...kompletni smo Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:13

I mi. Samo moji svi spavaju, Gazda i lux hrču. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:27

vodimo raspravu Smile al im mašta radi Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:29

vodimo raspravu Smile al im mašta radi Laughing

Kakve planove imaju? Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:30

ne pitaj Question mislim da mi je i tlak povišen What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:31

ne pitaj Question mislim da mi je i tlak povišen What a Face

Ne mora biti...ako imaš niski, kad se rasrdiš, može ti pasti.. cool
Znam iz iskustva....uvijek sam imala niski....i onda odjednom visoki. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:34

digli su mi ga Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:35

digli su mi ga Suspect

Pa čime? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:37

posvađali su se oko autu i to onog koje mi uopće nemamo, a niti imamo namjeru kupiti ga pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:38

posvađali su se oko autu i to onog koje mi uopće nemamo, a niti imamo namjeru kupiti ga pig

Laughing Laughing Laughing

Question Question

Imaju i moji fix ideje...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:40

kako samo mogu tako fantazirati Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 EmptyPet 01 Feb 2008, 00:41

kako samo mogu tako fantazirati Crying or Very sad

Ne znam ja...valjda su svi balavci isti. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 9 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: