Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:16

susjeda ::
aja ::
Vidi.. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 222369 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 222369 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 222369

http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_niktitanik

to je ona budaletina iskoristila priliku Rolling Eyes dok je bio Đapić u gradu nisu imali pristupa na Zrinjevac. Sramota Sad

Mene je iznenadilo kolko ljudi je bilo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:18

Vidi.. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 222369 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 222369 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 222369

http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_niktitanik

to je ona budaletina iskoristila priliku Rolling Eyes dok je bio Đapić u gradu nisu imali pristupa na Zrinjevac. Sramota Sad

Mene je iznenadilo kolko ljudi je bilo...

upola manje nego što stane u dvoranu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:21

Dobro je to. Smile

Na tompsonu je bilo sve puno. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:23

Dobro je to. Smile

i jel bilo kakvih izgreda?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:24

Dobro je to. Smile

i jel bilo kakvih izgreda?

Nije. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:27

jesam ja rekla ... cool ako se i nađe pokoji izuzetak to se mirno riješi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:30

jesam ja rekla ... cool ako se i nađe pokoji izuzetak to se mirno riješi Smile

Jura svejedno nije išel van....jer je padala kiša. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:31

moju nebi kiša spriječila da ode na njegov koncert Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:33

moju nebi kiša spriječila da ode na njegov koncert Smile

Jura nije ni planiral ići na koncert...ne sluša on njega
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:35

ja sve pretražim i ne mogu doći do nove Škorine...ima sin na usb-u al nikako da si ispržim neki novi cd...nemam vremena Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:39

ja sve pretražim i ne mogu doći do nove Škorine...ima sin na usb-u al nikako da si ispržim neki novi cd...nemam vremena Laughing

Meni to jura radi...pod prijetnjom ako treba. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:40

Meni to jura radi...pod prijetnjom ako treba. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 U075

Question onda bi mi stavi i ono što neću Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:47

Question onda bi mi stavi i ono što neću Laughing

zato se prijeti.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:48

Question

dobila sam danas kaznu za parkiranje What a Face i nisam platila @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:51

Question

zakaj nisi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:56

Question

Gdje gledaju ??? troje ih ide zajedno i provjeravaju, a na autu lijepo vidljiva invalidska oznaka What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 22:57

Question

Gdje gledaju ??? troje ih ide zajedno i provjeravaju, a na autu lijepo vidljiva invalidska oznaka What a Face

Aha...Gazdu ufatili s mobitelom i nevezanog...prošao samo s opomenom jer nema prekršaja...inaće bi ga koštalo 1000 kn. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 23:01

Question

Aha...Gazdu ufatili s mobitelom i nevezanog...prošao samo s opomenom jer nema prekršaja...inaće bi ga koštalo 1000 kn. Sad

a jesam se razljutila...platila sat i pol i kad je isteklo pitam žensku dal da platim još , a ona meni da je sve u redu i da bi kasnije našla kaznu. Otišla u ured... i sve u redu. Jel ? a što je ona zeznula stvar Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 23:02

I kaj si riješila...moraš platiti ili ne?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 23:02

ja se vežem uvijek, a mobitel samo u nuždi ako se baš moram javiti...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 23:04

A znaš gdje su ga? Tu u našoj ulici, 50 m od doma..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 23:05

I kaj si riješila...moraš platiti ili ne?

ne moram...ta oznaka vrijedi svuda, ne naljepnica već baš iskaznica koju možeš staviti u bilo koji auto u kojoj se prevozi invalid.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 23:06

samo da mi se još neko odveže kad skrenem u ulicu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 23:12

Question Question

Jednom su se vozili za nama do doma...u pol 5 ujutro, vrćali smo se s svadbe...naravno da je ujak napuhal. Slijedili su nas po pol grada do doma!! Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptySre 06 Feb 2008, 23:14

Question Question

Jednom su se vozili za nama do doma...u pol 5 ujutro, vrćali smo se s svadbe...naravno da je ujak napuhal. Slijedili su nas po pol grada do doma!! Rolling Eyes Rolling Eyes

ne spominji mi puhanje Laughing uvijek sam tvrdila kako ja neću puhati ako traže...al kad sam imala saobraćajku i te kako sam pirila Laughing no...nisam ništ napuhala Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 25 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: