Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:12

susjeda ::
aja ::
E sad, nećemo tko je u kakvom fizičkom stanju, da ne počnem nabrajat... Laughing

A kaj si radila? Crying or Very sad

ništa, a sve me boli...temperaturu nemam...

Zvuči kak početak gripe Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 277708
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:17

E sad, nećemo tko je u kakvom fizičkom stanju, da ne počnem nabrajat... Laughing

A kaj si radila? Crying or Very sad

ništa, a sve me boli...temperaturu nemam...

Zvuči kak početak gripe Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 277708

to mi i muž kaže...

uključila sam mašinu za veš prije pola sata, a ona nije ni vodu uzela...stoji Crying or Very sad odvrtim do centrifuge, ni ona ne radi Sad pa št joj je sada Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:20

Provjeri filter, možda je kaj zapelo.
Ili probaj isključiti, ali ostavi malo isključenu i onda probaj opet...mojoj treba oko tri minute da "zaboravi" kaj je zadnje radila i počne ono kaj ja hoću.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:20

I zaboravih, provjeri jesi li dobro zatvorila vrata...zna se dogodit da ne zatvorim kak treba, ona svjetli ali ne mrda. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:22

provjerilo koješta...idem na pet minuta da još pokušam...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:24

provjerilo koješta...idem na pet minuta da još pokušam...

Držim fige!! cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:33

ništa...ne radi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:33

ništa...ne radi...

A svjetli lampica?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:35

ništa...ne radi...

A svjetli lampica?

svjetli, vrata dobro zatvorena, filter pregledala i dovod vode...ni škljocnila nije ...nema znakova života Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:37

ništa...ne radi...

A svjetli lampica?

svjetli, vrata dobro zatvorena, filter pregledala i dovod vode...ni škljocnila nije ...nema znakova života Crying or Very sad

Onda ne kužim ni ja...meni je tak kad vrata nisu dobro zatvorena... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:39

zašto nas uvijek nešto iznenadi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:41

zašto nas uvijek nešto iznenadi Crying or Very sad

Ne znam. Sad Meni se jučer na kraju smrzel komp, i nikak podignuti windowse...mislila sam, nemam mu spasa, kad te krene te krene....pa proradilo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:43

imam još jednu mašinu ...nadam se da radi... al treba je dovući iz šupe ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:45

Nisam ni sumnjala da ti sve imaš po duplo. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:47

kad je tako...imala ja , a ostale mi stvari i od mame.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:48

A dobro je to...imat u rezervi...pa onda još dobit na nagradnim igrama... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:50

A dobro je to...imat u rezervi...pa onda još dobit na nagradnim igrama... Smile

i to je istina ...sad sam hladnjak dala svekrvi...ko novi je...i imam još jedan viška. Njega držim za rezervu...za kolače kad su rođendani Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:51

Rolling Eyes Rolling Eyes

Uvijek imam probleme kam staviti kolače...dobro, sad trenutno nemam uoće gužvu u frižideru...ustvari, mogla bi ga i isključit. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:52

Uvijek imam probleme kam staviti kolače...dobro, sad trenutno nemam uoće gužvu u frižideru...ustvari, mogla bi ga i isključit. Wink

moja prijateljica zna reći...tegla krastavaca i papuče u njemu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:53

moja prijateljica zna reći...tegla krastavaca i papuče u njemu Very Happy

cool Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:56

joj što ovi rade u Jagodnjaku ( Baranja) lud čovjek Question direktor škole...čula si za taj slučaj ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:57

joj što ovi rade u Jagodnjaku ( Baranja) lud čovjek Question direktor škole...čula si za taj slučaj ?

I gledala na svim vijestima. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 22:59

sad je bila malo duža snimka...pokazali ga kakav je... puko je.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 23:00

sad je bila malo duža snimka...pokazali ga kakav je... puko je.

I nije ništa kriv kaže. 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 EmptyUto 29 Jan 2008, 23:02

i Šešelj je tamo držao govor..."ako neko kaže da to nije srpska zemlja, treba ga ubiti kao kera kraj tarabe"
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 5 od 41Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: