Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:00

Lauda ::
susjeda ::
Lauda ::
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad možda sanjam ili sam na forumu....Crying or Very sad
Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Misli Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Misli Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Misli Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Misli Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 C070

budan si...

daaaaaaaa...surova realnost a ja moram na posao Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 592418 Nemrem više

ti kao da si promijenio radno mjesto Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:03

Sad mi još reci da imaš čvarke... Rolling Eyes Rolling Eyes Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 U075 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:04

aja ::
Sad mi još reci da imaš čvarke... Rolling Eyes Rolling Eyes Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 U075 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 U075

imam pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:06

imam pirat

Mrzim te. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:07

Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:09

Gdje su ti dječica? Jura je vani...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:10

evo sprema se za van...a drugo znaš gdje je.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:11

Znam. Tek sad ide van?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:12

Znam. Tek sad ide van?

za kojih sat vremena Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:13

Znam. Tek sad ide van?

za kojih sat vremena Rolling Eyes

Jao...Bogufala pa još ne izlazi, ovo mlađe...kaj me još čeka.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:15

tko zna...ode kasno , a moš misliti kada dođe...nije jedina...uglavnom tako izlaze Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:16

tko zna...ode kasno , a moš misliti kada dođe...nije jedina...uglavnom tako izlaze Sad

A znam. Jura ima izlazak do 2 i ne popuštam. 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:18

A znam. Jura ima izlazak do 2 i ne popuštam. 9

i mlađi je...prije ni ona nije izlazila...u stvari bili su kod kuće ili tu ili tamo i onda je odlučila da joj je dosta sjedenja Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:21

A treba se izblentati dok si mlad.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:24

samo naši živci to trebaju izdržati Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:25

samo naši živci to trebaju izdržati Smile

Istina Sad

Moji me nikad nisu čekali, otišli su spavati....a ja ne mogu oka sklopit dok nije doma. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:28

tako i moji...kćerku ne mogu dočekati sve i da hoću, a sina najčešće čekam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:29

To je zato jer ima izlazak do dva...on bi više, al se nedam. @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:30

i opet ćeš popustiti kad tad Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:31

i opet ćeš popustiti kad tad Question

A morat ću, kad postane punoljetan...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:33

koliko još mora trpiti teror Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:35

koliko još mora trpiti teror Laughing

Do 11 mjeseca Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:37

njemu sigurno cijela vječnost Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:37

Baš me briga. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptySub 19 Jan 2008, 23:39

Baš me briga. Question

koja okrutnost Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 19 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: