Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 01:23

susjeda ::
aja ::
Aja utekla Crying or Very sad

Nisam...tražim nekaj o pasjem pubertetu, hoću znati kolko to traje Rolling Eyes Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing i ti si danas puna iznenađenja kao I gradski Smile idem spavati. Noć!

Danas je lux prvi put dignul nogu kad je pišal...ne do kraja, ali ipak. Službeno je u pubertetu. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 Cerek

Noć s Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 01:24

Noć gradski... Twisted Evil

A skim nek se družim kad idete oboje?? Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 592418 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 592418
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 14:13

Dobar dan Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
deki
Moderator
Moderator
deki

Broj poruka : 405
Datum upisa : 29.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 14:52

dobar dan Lauda Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 15:00

deki ::

evo sad ću na spavanjac Laughing radim treću noćas Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
deki
Moderator
Moderator
deki

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 15:02

Lauda ::

aj na kafu
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 15:04

aj na kafu

eejjjjjjjj ... radio sam treću i ceo dan završavao nešto oko posla....moram da odspavam da bih večeras mogao u treću opet....jbg takav mi horoskop...ako budeš budan večeras ti svrati kod mene u kancelariju. cool
Nazad na vrh Ići dole
deki
Moderator
Moderator
deki

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 15:08

aj na kafu

eejjjjjjjj ... radio sam treću i ceo dan završavao nešto oko posla....moram da odspavam da bih večeras mogao u treću opet....jbg takav mi horoskop...ako budeš budan večeras ti svrati kod mene u kancelariju. cool

kud ćeš više sa tolikim parama Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 15:10

aj na kafu

ma ne zajebavaj....Question znaš da sam u dugovima do guše What a Face
Nazad na vrh Ići dole
deki
Moderator
Moderator
deki

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 15:14

aj na kafu

ma ne zajebavaj....Question znaš da sam u dugovima do guše What a Face

izvućićeš se ti kao i uvek do sad-samo napred
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 17:00

bit će od Aje Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 U075 , kada vidi da se opet o lovi pričalo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 21:51

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 U075 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 U075 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:06

Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:10

Večer s Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:11

Večer s Twisted Evil

večer Aja Twisted Evil svi namireni ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:13

Večer s Twisted Evil

Ovi koji su doma jesu Laughing

Same smo s cuckom. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:14

Večer s Twisted Evil

Same smo s cuckom. Smile

uživate ...ako cucak ne zeza...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:17

Večer s Twisted Evil

Same smo s cuckom. Smile

uživate ...ako cucak ne zeza...

Ne zeza...ubile smo ga šetnjom pa spava. 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:19

izgleda da ovdje jedino ja ne šetam Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:22

izgleda da ovdje jedino ja ne šetam Crying or Very sad

A kajaznam...ja sam prisiljena šetati cucka inače je nemoguć...a i dobro mi dođe. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:25

tako je naučen...na selu niko ne šeta pse...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:29

tako je naučen...na selu niko ne šeta pse...

Pa i tu puno vlasnika ne šeta pese...ono, puste ih u dvorište i to je to. A nije. Cucku isto treba društvo. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:31

to se vi tako izgovarate Laughing jedan tip rekao...ak treba žensko društvo samo si nabavi psa i u šetnjicu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:33

to se vi tako izgovarate Laughing jedan tip rekao...ak treba žensko društvo samo si nabavi psa i u šetnjicu Very Happy

Question Question

Obično ide iva sa mnom.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 EmptySub 19 Jan 2008, 22:35

Gazda može biti miran Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 17 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 17 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: