|
| Pali ste s drveta, kojeg???? | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 12:23 | |
| Ajd malo zabave Dajte datum rođenja (bez godine, može i na pp) pa vam ovdje lijepo kažem s kojeg drveta ste pali, garantiram da sve pogađam |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:10 | |
| Brijest (Plemenitnost) Ugodne vanjštine, odjevaš se s ukusom, kažeš glasno i jasno što ti ne odgovara, naginješ tome da ne opraštaš lako tuđe greške, vesela, voliš voditi, ali ne i nekome pripadati, vjerna i iskrena partnerica, voliš donositi odluke za druge, plemenita, širokogrudna s velikim smislom za humor, praktična. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:12 | |
| - gradski-seljak ::
- Brijest (Plemenitnost)
Ugodne vanjštine, odjevaš se s ukusom, kažeš glasno i jasno što ti ne odgovara, naginješ tome da ne opraštaš lako tuđe greške, vesela, voliš voditi, ali ne i nekome pripadati, vjerna i iskrena partnerica, voliš donositi odluke za druge, plemenita, širokogrudna s velikim smislom za humor, praktična. nisi uljepšavao ništa ? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:18 | |
| zašto misliš da sam uljepšavao, onak kak je je , tak kugla pokazala jesam fulo?? |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:27 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:34 | |
| Evo ti šire:
Od svog djetinjstva vedra i radosna osoba.Mladost joj prolazi u traženju idelala i plemenitog cilja za put kroz život.Po svojoj duši je umjetnik,pjesnik i slikar i sve je oduševljava. Ona je pravi predstavnik suvremene žene. Veliki je idealista, temperamentna i maštovita. Posjeduje izraziti smisao za odabiranje modernog i lijepog, stilski ukomponiranog, prema zahtjevima vremena i ritmu života u kojem živi. Radoznala je i sve je zanima, pa biloto i nevažna malena stvar ili događaj. Bilo kad da se uda za nju je uvijek rano, jer ima duh mladosti, koji se teško prilagođava problemima i dužnostima bračnog života. Okove ljubavi želi spojiti sa slobodom ili još točnije, ljubiti, ali biti slobodna. Za sreću u braku traži jasnije dokaze od pažnje, poklone i lijepe riječi. Temperamentna je i za nju kažu da ja "živa vatra". Ako je iskreno voljena postaje najbolji životni pratilac svog muža. Eksplozivna je i mnogo puta plane punim zamahom svoje ljutina i tada se treba nje kloniti, jer ne podnosi da joj netko proturiječi u raspravi.Brzo se ohladi i tada je bolja nego što je bila prije svoje ljutnje. Od bliže rodbine doživi nerazumijevanje i to daje gorčinu njezinom braku i sreći. Sretni brojevi 6,7 i 9, a povoljni dani za donošenje važnih odluka su petak i subota.
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:39 | |
| ima istine |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:48 | |
| Što je sa Laudom ? Hoće li on osposobiti taj komp |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:53 | |
| A ja pao sa platane Platana (Vjernost) - jaki, mišićavi, odgovorni, uzimaju sve što im život pruža, zadovoljni, optimistični, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, vjerni, uvrijedljivi, nestalni, pedantni i bezbrižni. danas sam ga zvao al ne javlja mi se nešt mu sa kompom nije dobro |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 19:56 | |
| - gradski-seljak ::
- A ja pao sa platane
Platana (Vjernost) - jaki, mišićavi, odgovorni, uzimaju sve što im život pruža, zadovoljni, optimistični, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, vjerni, uvrijedljivi, nestalni, pedantni i bezbrižni.
danas sam ga zvao al ne javlja mi se nešt mu sa kompom nije dobro nešt ga je gadno zadesilo... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Sub 05 Jan 2008, 20:00 | |
| moram te napustiti ...dođem kasnije |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? Ned 06 Jan 2008, 20:38 | |
| Aja Limun (Sumnja) - ono što život donosi prihvaćaš s mukom, mrziš svađu, stres i posao, ne voliš dosadu i udobnost, blaga si i popustljiva, žrtvuješ se za prijatelje, posjeduješ puno talenata, ali nisi dovoljno ambiciozna da ih poboljšaš, stalno jadikuješ i kritiziraš, vrlo si ljubomorna, ali vjerna.
Mudra i razumna, nikada nije brzolpeta. Svaki svoj važniji rad analizira i u stanju je da donese najbolje odluke.Mnogi od nje traže savjete, a te cijeni i poštuje. veće prijatelje ima u muškom društvu i svako zlo dolazi joj od "prijateljica".Svi poslovi koje zapoćne donose joj uspjeh, ako nisu vezani za suradnju s drugim ženeme. Stvoriti svoj dom, svoje malo carstvo, glavni je razlog njezinog braka. Voli upravljati mužem i djecom, pa u tome nekad preteruje iako se radi o sitnicama. Za urednost životnog prostora trebala bi posvetiti malo više vremena. Za njezin neuspjeh i njezine bola malo tko znade, jer radije u samoći plače, nego da se požali. Ponosna je i dostojanstvena, ne podnosi licemjerje i lažljive ljude.Nikakvo laskanje joj nije drago bez obzira od koga dolazilo. Život joj nije lagan, jer uvijek ima nekog na "svojim leđima" i nosi dvostruki teret. Pravedna je, ali drugi prema njoj nisu, no sve to prešuti, te se to ne ispoljava. Od samog života malo osjeti slasti. Mladost joj brzo prođe, i već tada na nju padaju mnoge dužnosti. Nekada kada promisli, a duhovita je, kaže da mladosti nije niti imala, u čemu puno ne griješi. S materijalne strane uvijek želi da ne ovisi ni o kome i zato radi više no što ima snage. Njezina bolest je bolest glave. Brojevi koji su u vezi sa srećom za rođene pod ovim znakom su 4,5 i 8. Povoljni dani za rođene pod ovim znakom su četvrtak i subota, a od boja pripada im plava. poznate osobe: Luj XVI,Ingrid Bergman, Sophia Loren, Rachel Welch |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pali ste s drveta, kojeg???? | |
| |
| | | | Pali ste s drveta, kojeg???? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |