Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ekipa za sve....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ekipa za sve.... - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 22:44

Pa stani malo na loptu...

Pijem kavu s dodatkom čokolade. 40 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 22:46

aja ::

nema odmora dok se ne napravi zacrtano Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 22:47

susjeda ::

nema odmora dok se ne napravi zacrtano Smile

Mislila sam da ćeš napisat nema odmora dok traje obnova Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 22:53

može i tako...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 22:55

A gdje su nam dečki danas?
Gradski je samo prozujal.... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 22:56

a jesi vidjela dočeka kod nas na trgu Rolling Eyes urušila se pozornica i pjevali pod suncobranima pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 22:57

A gdje su nam dečki danas?
Gradski je samo prozujal.... Crying or Very sad

možda se oporavlja od dočeka Crying or Very sad

a Lauda ...se bori sa kompom Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:01

a jesi vidjela dočeka kod nas na trgu Rolling Eyes urušila se pozornica i pjevali pod suncobranima pig

Je, bilo je na svim vijestima...ne znam kakva je to pozornica koja se sruši pod snijegom.. Sad

Kod nas je navodno bilo super, jura bio....došel je doma u 7 i 10 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:04

Je, bilo je na svim vijestima...ne znam kakva je to pozornica koja se sruši pod snijegom.. Sad

Kod nas je navodno bilo super, jura bio....došel je doma u 7 i 10 9

budale...nisu složili kak treba Basketball

a kad je Jura ostao valjda je stvarno bilo dobro Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:07

Ma nije do jutra bil na trgu....bili su kod jednog dečka iz razreda, pa malo na trg, pa nastavili do jutra..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:09

Ma nije do jutra bil na trgu....bili su kod jednog dečka iz razreda, pa malo na trg, pa nastavili do jutra..

tako sam i mislila...sin je bio kod prijatelja, a kćerka u kafiću koji je organizirao doček...bilo dobro kažu oboje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:11

Ja druge godine idem nekam...makar na trg, makar sama. Dosta mi je više ovakvih dočeka. pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:12

Ja druge godine idem nekam...makar na trg, makar sama. Dosta mi je više ovakvih dočeka. pig

meni ne pada na pamet izaći iz toplog doma...baš mi dobro 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:14

meni ne pada na pamet izaći iz toplog doma...baš mi dobro 32

I meni bi bilo dobro....da ne moram zabavljat svekrvu. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:17

a zato te jučer nije bilo tu Crying or Very sad suosjećam s tobom...a da joj sljedeće daš neku malu, sitnu tableticu da je uhvati san Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:18

a zato te jučer nije bilo tu Crying or Very sad suosjećam s tobom...a da joj sljedeće daš neku malu, sitnu tableticu da je uhvati san Crying or Very sad

MA nema šanse. Otkad smo tu, svaki doček mi je isti. A ima dvije sestre koje su potpuno same, i ni jedna neće k drugoj. A mogle bi sve tri zajedno dočekat. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:21

MA nema šanse. Otkad smo tu, svaki doček mi je isti. A ima dvije sestre koje su potpuno same, i ni jedna neće k drugoj. A mogle bi sve tri zajedno dočekat. Rolling Eyes

pazi da ti se ne uvale sve tri Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:22

pazi da ti se ne uvale sve tri Laughing

Ne copraj!! Ekipa za sve.... - Page 26 U075

Iva gleda neki film na novoj i tolko se cereka da je zbudila cucka... Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:25

pozdravi Ivu...reci joj da bude tiša ak ne misli u šetnju Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:29

A čuj...kad je mrak, onda nejdem s cuckom van....samo mu otvorim vrata i pustim ga van...obavi kaj ima, malo se izlaje i dođe natrag. Jdino sam jučer išla s njim jer su jako pucali pa ga bilo strah. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:31

A čuj...kad je mrak, onda nejdem s cuckom van....samo mu otvorim vrata i pustim ga van...obavi kaj ima, malo se izlaje i dođe natrag. Jdino sam jučer išla s njim jer su jako pucali pa ga bilo strah. Laughing

i naš mačak je uletio unutra pred ponoć Very Happy a danas mi je neki mali pas ušao u dvorište Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:32

i naš mačak je uletio unutra pred ponoć Very Happy a danas mi je neki mali pas ušao u dvorište Rolling Eyes

I kaj si s njim?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:34

I kaj si s njim?

isprašili ga na ulicu...nek ide odakle je došao clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:35

A jadan.... Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 EmptyUto 01 Jan 2008, 23:37

A jadan.... Neutral

da ga nisam trebala zadržati farao svaki treći dan neki doluta...što preko bašće, a što uđe na kapiju elephant
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ekipa za sve....   Ekipa za sve.... - Page 26 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ekipa za sve....
Nazad na vrh 
Strana 26 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: