Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptyUto 18 Dec 2007, 23:54

a ja mislila da ti pas morao van Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptyUto 18 Dec 2007, 23:55

aja ::
Oprosti, zaneslo me...ne znam kaj bi skinula....peći ću tortu i mačke oči.

Sad bi Gazda večeru Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

neka si uzme Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptyUto 18 Dec 2007, 23:58

Pržila sam mu jaja.. 9 9

Ne mačke oči nego mačje oči i tortu za rođendan...a za Božić standardno, vanili i kokos kiflice, kako gumbeke, husare, medeno srce i musavu tortu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:02

aja ::
Pržila sam mu jaja.. 9 9

Ne mačke oči nego mačje oči i tortu za rođendan...a za Božić standardno, vanili i kokos kiflice, kako gumbeke, husare, medeno srce i musavu tortu.

i kako mu je sad nakon prženja Wink

shvatil asam i ostalo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:04

Srdi me.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Kako će balavci pjevat u subotu...nema čega nema 40 40

Uši će mi se oporavit sljedeće godine. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:05

sreća ni nova nije daleko Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:10

Uf...skinula sam svašta. Ima da pjevaju, majčicu im Bič
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:11

idem ja...tko zna što ćeš još morati Gazdi raditi Laughing noć!
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:15

susjeda ::
idem ja...tko zna što ćeš još morati Gazdi raditi Laughing noć!

Laughing Laughing Laughing Laughing he.... blago gazdi Razz
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:17

SAd mi je sve nestalo s play liste!!! JA ću se samoubit Sad Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:21

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 00:59

samo na kratko Twisted Evil
imam rat na drugom forumu
ovdje mi nešto jako teško otvara Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 01:02

gradski-seljak ::
samo na kratko Twisted Evil
imam rat na drugom forumu
ovdje mi nešto jako teško otvara Crying or Very sad

daj link na pp Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 01:12

čak mi prijete banom što otvorio istu temu kao ovdje kod nas u oktogonu Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 01:51

NA kojem drugom forumu?? Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 U075 Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 U075 Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 U075

Linkove s karaokama na sunce!! clown
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 18:06

Dobar dan.... ADSL je tu ... samo još ako uspem sam da ga instaliram Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 18:22

d.dan
ma nije to problem za tebe cool
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 20:16

gradski-seljak ::
d.dan
ma nije to problem za tebe cool

Potpuno si u pravu....ovo je odrađeno a brzina je fantastična iako je wirelless mnogo brži....ovo je jeftinije a veoma veoma brzo cool 44 rendeer
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 20:19

večer...gdje to Gradski ratuje Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 20:20

nemam pojma...Crying or Very sad tražio sam mu link... ovaj ADSL je fantastičan !!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 20:22

Lauda ::

nemam pojma...Crying or Very sad tražio sam mu link... ovaj ADSL je fantastičan !!!

nisam nikad imala ADSL...imala sam kabelski u gradu...a od prije par dana se spajam bežično..dosta je dobro i to...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 20:29

nisam nikad imala ADSL...imala sam kabelski u gradu...a od prije par dana se spajam bežično..dosta je dobro i to...

Imam dial-up, imam bezžični, sad imam i ADSL...najbrži je bezžični, ali je znatno jeftiniji ADSL a brzina je cool 30 Idea
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 20:32

Imam dial-up, imam bezžični, sad imam i ADSL...najbrži je bezžični, ali je znatno jeftiniji ADSL a brzina je cool 30 Idea

negdje sam pročitala da je bežični brži od adsl-a , al nisam mogla vjerovati, pa kad me Aja pitala koja je brzina radije sam odgovorila da ništ ne znam... skupo ili ne, izbora nisam imala. Za adsl sam podnijela zahtjev kad smo preselili ovdje, a to će biti 5 godina i još ništa.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 20:42

negdje sam pročitala da je bežični brži od adsl-a , al nisam mogla vjerovati, pa kad me Aja pitala koja je brzina radije sam odgovorila da ništ ne znam... skupo ili ne, izbora nisam imala. Za adsl sam podnijela zahtjev kad smo preselili ovdje, a to će biti 5 godina i još ništa.

Evo ti nekih uporednih podataka za moje veze ...
dial up - brzina 64kb/sec cena mesečno oko 3000 uz račun za tlf
wirelless - brzina 2Gbit/sec cena mesečno oko 3000 bez računa tlf
ADSL - brzina 256/153 kb/sec cena mesečno 1500 bez tlf računa

samo na ADSL mogu biti 24 h online bez promene cene...one druge konekcije bi za takav način korišćenja koštale od 20 000 do 60 000 mesečno. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 EmptySre 19 Dec 2007, 21:22

mislim da svemu pada cijena...bar kod nas...konkurencija radi svoje na našu radost.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 33 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 33 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: