Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 18:51

vid ovo

11.12.07. 12,40
Area: Mashonaland East
Country name: Zimbabwe
City: Harare
latitude: -17.8639
longitude: 31.0297
Host: brufin.madagascar.yoafrica.com
IP: 196.44..........
]
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 21:06

evo mene Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 21:47

susjeda ::
evo mene Twisted Evil

i enem Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 21:54

večer Gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 21:59

šta se radi, jel pšenica niklla??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:00

zaboravila sam staviti Evil or Very Mad sutra ću...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:04

pa imaš vremena, bvarbara je prošla, al zato ide luc:) ija
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:07

znam ...samo nikako da stavim...stalno sam u pokretu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:10

znam ...samo nikako da stavim...stalno sam u pokretu

ubaci u drugu, nemoj biti stalno u četvrtoj il petoj, kak ja kažem mojoj Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:11

ajde pomagaj Evil or Very Mad uvijek zaboravim kako se to napravi Crying or Very sad pobrisati sve tragove gdje se krećem na netu i koje stranice tražim.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:17

[quote]pobrisati sve tragove gdje se krećem na netu i koje stranice tražim.

ak sam dobro shvatio mislila si na ovo??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:21

a što drugo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:23

pa je tražim al se svuda ne regam, ak si na to mislila, il na ono što upišeš na googl u prozorčići jel to
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:28

gradski-seljak ::
pa je tražim al se svuda ne regam, ak si na to mislila, il na ono što upišeš na googl u prozorčići jel to

e to drugo...ne regam se ni ja, Bože sačuvaj Smile al sve mi ostaje Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:32

znam kak se radi, al tada brišeš sve adrese, pa ako želiš neke zadržati onda ih ili napiši na neki blokić il jednostavno ih kopiraš i sama sebi pošalješ na pp
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:35

trebam obrisati , one koje trebam su mi zabilježene...ma kako sam glupača i nisam zapisala kad sam već jednom imala taj prroblem...i sada bi znala ali uopće ne mogu pronaći neke ikonice Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:40

mislim da sam našla, još samo da provjerim Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:41

ovak:
klik gore na ALATI, zatim pronađi di piše INTERNET OPCIJE klik, i onda klik na OČiSTITI POVIJEST

sad si sve adrese obrisala i ponovo pišeš di misliš ići
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 22:45

ovak:
klik gore na ALATI, zatim pronađi di piše INTERNET OPCIJE klik, i onda klik na OČiSTITI POVIJEST

sad si sve adrese obrisala i ponovo pišeš di misliš ići

izludjet će me ovo... Sad riješit ću ja to ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptyUto 11 Dec 2007, 23:11

Twisted Evil Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptySre 12 Dec 2007, 17:43

evo mene u ovo doba Twisted Evil napokon ne moram gledati na sat kada dolazim Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptySre 12 Dec 2007, 18:42

evo mene u ovo doba Twisted Evil napokon ne moram gledati na sat kada dolazim Razz

Twisted Evil
zašto sat?????
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptySre 12 Dec 2007, 21:08

Twisted Evil
zašto sat?????

zato što imam novu vezu za net...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptySre 12 Dec 2007, 21:21

Twisted Evil
zašto sat?????

pirat pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 EmptySre 12 Dec 2007, 21:24

Twisted Evil
zašto sat?????

pirat pirat

Twisted Evil

nisam baš presretna, ali valjda neće stalno zezati Crying or Very sad kad se spojim često mi se resetira komp, a ne znamo zašto Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 18 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 18 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: