Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:09

Konačno su svi doma...sad mogu odahnuti. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:26

nikako da se pohvatamo danas Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:27

susjeda ::
nikako da se pohvatamo danas Crying or Very sad

Evo me
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:28

zaboravila sam ti napisati da imaš pozdrave od Depre i ispriku što ti šalje poštu na mail Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:34

pa gdje si sada Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:35

zaboravila sam ti napisati da imaš pozdrave od Depre i ispriku što ti šalje poštu na mail Smile

Fala....ne kužim, zakaj isprike? Vesele me njeni mailovi. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:36

aja ::

i mene...samo sad gledam koliko su "teški" nemam pojma kako taj promet ide...a ne znam još ni kako da provjerim Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:38

i mene...samo sad gledam koliko su "teški" nemam pojma kako taj promet ide...a ne znam još ni kako da provjerim Crying or Very sad

Hm....a koju vezu imaš?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:39

Hm....a koju vezu imaš?

mobilni bežični...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:40

Aaaaaaa....koji operater?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:43

Aaaaaaa....koji operater?

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-02-05-00.asp

evo ovo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:45

A negdje na toj stranici bi trebal biti ispis prometa...ja pogledan na tcomu.
Imaš ograničeni promet ili kaj?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:48

A negdje na toj stranici bi trebal biti ispis prometa...ja pogledan na tcomu.
Imaš ograničeni promet ili kaj?

imam kao i kod svih, al druge mogućnosti nismo imali Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:50

Je to skupo? Ja imam paket od 5 giga, plaćam pretplatu oko 80 kn i još 60 za taj paket...ako premašim 5 giga, onda još 20 kn svaki giga, mislim...ali to nam se ne dešava.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:55

Je to skupo? Ja imam paket od 5 giga, plaćam pretplatu oko 80 kn i još 60 za taj paket...ako premašim 5 giga, onda još 20 kn svaki giga, mislim...ali to nam se ne dešava.

objašnjavala bi ti do sutra da krenem Question prelaz za simpe na pretplatu bio je prvi uvijet...onda imamo mjesečno 1 kunu za platiti ...al je 1 giga prometa. Ovaj je 3 gige...al ne znam kako se naplaćuje kad bude više. Nakon godinu dana su nam rekli samo da dođemo promijeniti paket jer bi inače bilo skupo...i još smo dobili jedanmob za kunu...ma Bože me sačuvaj...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:57

Pa 3 giga je puuuno...osima ako ne prećerujete s skidanjem glazbe ili filmova. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyNed 16 Dec 2007, 23:59

Pa 3 giga je puuuno...osima ako ne prećerujete s skidanjem glazbe ili filmova. Smile

ali samo ovaj mjesec...ma ne skidamo baš. .. sin skida na starom kompu, iako ne znam kako mu se da...sporo ide...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyPon 17 Dec 2007, 00:02

Ma svejedno...samo surfanjem po forumima i čitanjem novina ne možeš natuć tolko prometa....raspitaj se na njihov telefon kak provjerit, ja u svakom trenutku mogu pogledati kolko smo napravili.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyPon 17 Dec 2007, 00:05

Ma svejedno...samo surfanjem po forumima i čitanjem novina ne možeš natuć tolko prometa....raspitaj se na njihov telefon kak provjerit, ja u svakom trenutku mogu pogledati kolko smo napravili.

snaći ćemo se već...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyPon 17 Dec 2007, 00:08

Glavno da ti imaš novi komp i bržu vezu. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyPon 17 Dec 2007, 00:10

Glavno da ti imaš novi komp i bržu vezu. cool

meni je bio dobar i stari komp, a žao mi je samo što si nisam uzela laptop...a njega nisu htjela djeca Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyPon 17 Dec 2007, 00:14

A kaj će ti laptop? Jura sanja o njemu pa da može surfati iz kreveta. 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyPon 17 Dec 2007, 00:17

A kaj će ti laptop? Jura sanja o njemu pa da može surfati iz kreveta. 9

možda ja i Jura imamo iste snove Laughing
živcira me što mi je stol pun...a nemam baš ni mjesta u sobi.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyPon 17 Dec 2007, 00:20

Nemam ni ja mjesta...i baš me briga. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 EmptyPon 17 Dec 2007, 00:23

sigurno da nemamo kad smo natrpali svega...sada još samo mužu fali komp ...nas troje ima svako svoj Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 27 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 27 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: