Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyPon 17 Dec 2007, 23:52

susjeda ::
večer Aja Twisted Evil

A...nisi se utopila Laughing cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyPon 17 Dec 2007, 23:55

prošlo u redu kupanje...bar to Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyPon 17 Dec 2007, 23:55

jel ladna voda bila i jesi ronila:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyPon 17 Dec 2007, 23:57

Ja sam gladna Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyPon 17 Dec 2007, 23:57

gradski-seljak ::
jel ladna voda bila i jesi ronila:cry:

ne volim hladnu vodu...što topliju Razz htjela sam roniti al nisam našla masku Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyPon 17 Dec 2007, 23:58

aja ::
Ja sam gladna Sad

jesi bolje ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:01

Ja sam gladna Sad

jesi bolje ?

Ma jesam...samo me počne bolit kad pojedem bilo kaj....a moram jesti, gladna sam Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:03

malo na dijetu idu...samo si štetiš Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:06

Evo sad sam pojela obični tost...i opet boli. Sad

A ja bi kavu... Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:08

Ja sam gladna Sad

pa ti si stalno gladna, tebe izgleda bolje oblačit neg hranit Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:08

A ja bi kavu... Neutral

ono bila šala mala
šta je jes bolesna Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

A ja bi kavu... Neutral

ne može...čekaj da ti bude bolje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:11

Ja sam gladna Sad

Istina. Za obleku uopće nisam izbirljiva. Stvarno.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:13

Ja sam gladna Sad

Istina. Za obleku uopće nisam izbirljiva. Stvarno.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:13

Nisam bolesna...bar mislim da nisam. Samo me boli želudac ili kajveć čim nekaj pojedem. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:15

neću više ništ napisati Rolling Eyes tj...ni nisam al sam poslala prazan post pig gotova sam drunken
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:16

neću više ništ napisati Rolling Eyes tj...ni nisam al sam poslala prazan post pig gotova sam drunken

Question Question

Ja se koji put ne mogu sjetit kaj sam jučer kuhala. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:17

ovo danas mi je stvarno previše Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:18

ovo danas mi je stvarno previše Neutral

Ima takvih dana...ja već od jutra znam kak će krenuti...onda mi ništ, ali ništ nejde. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:20

sreća da sam dugo spavala...da sam ranije ustala imala bi više vremena za raditi pizdarije Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:22

sreća da sam dugo spavala...da sam ranije ustala imala bi više vremena za raditi pizdarije Laughing

Laughing Laughing Laughing

Ja otpravila danas klince u školu i onda potegla još malo s cuckom.. 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:25

ja išla kod doktorice danas i promašila smjenu...ajd dogodi se to, al ja i u petak promašila Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:30

ja išla kod doktorice danas i promašila smjenu...ajd dogodi se to, al ja i u petak promašila Rolling Eyes

Piiiih...ja sam godinama ljubila vrata knjižnice ponedjeljkom popodne, jedinom danu kad ne radi popodne. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:30

Piiiih...ja sam godinama ljubila vrata knjižnice ponedjeljkom popodne, jedinom danu kad ne radi popodne. Rolling Eyes

ti to mene tješiš Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 EmptyUto 18 Dec 2007, 00:33

ti to mene tješiš Laughing

Ma samo ti kažem kak je. Smile
Trebalo mi je godina...al sam naučila. I dandanas Gazda pita kad idemo u knjižnicu, si sigurna da radi? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 31 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 31 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: