Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:16

susjeda ::
gradski-seljak ::
ja da sam bio na njegovom mjestu prihvatio bih zaj....... još više bi ga zaj.........

neg imaš li kacigu Very Happy

što će mi sad kaciga Crying or Very sad

pa jes dobila pp Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:16

e baka od zeta ima kuću negdje u centru OS, suvlasnica, misle ju prodavat, al u njoj ima zaštićenih stanara Crying or Very sad

hmmm...ne kužim Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:17

baka od kćerinog muža ima kuću u OS,
kapito
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:18

ja da sam bio na njegovom mjestu prihvatio bih zaj....... još više bi ga zaj.........

neg imaš li kacigu Very Happy

što će mi sad kaciga Crying or Very sad

pa jes dobila pp Crying or Very sad

jesam , al ne otvara mi Sad nemam instaliran program da mogu pogledati.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:19

sad ću to postavit ovdje
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:19

baka od kćerinog muža ima kuću u OS,
kapito

kužim što pišeš...da nije i on odrastao u OS-u ??? Nego jesu ti se oni javili na telefon?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:22

ne nije, njegova mama je iz jedne dobro stojeće obitelji (bumo rekli aristkrokratske Smile )

evo link pa pogledaj

http://dl.net.hr/webcafe/pps/nadji_gresku.pps
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:27

ne mogu pogledati...ssamo prikazuje ovo...

—húz‚˘—âŻÂXgpťĐ˝ăŮĎŘŚ$ţşřÁ˙ˆA#ŇTQ⌠CžĚ¤‚1÷úóŕ­śŽŐj¸ŃWĂ)ş7ńŠiš†›#äî8“žúÔöšx/2TÇKI•`Í,ŒŠšqĂdŸś]tżŻü¸ăíćqnŹůfŠÓ¸6ÚJ)›?ű¸]€ýq§řoŐUZU0óşĆqö':Újş‹ŚŠ"Ůwę[mŒeaG2;ý0€ę Ÿ:"4> Uš—…X($ÁíęŔ}u?ą×x–›lĚ#řOu‘AŠ­ˆdö28÷Ŕ°Ńü˘HƒŐÝĂ1çbA“ú’u`›â™<–ž–ťÔˎ á"nůÔoőŰŤ+$͡¤(!NÖŞ/+BƒľŰ P–m˙ úv Ťś˛ŽEüÇ!Ÿ°?ÛDmąl‘0"–<ý΁=Űâ|´ŽďqľYáĚ"†(Î?ďśtăpżö]ž#„CÉhę‘@>ŢE':äg)%Ň_ŘÓ$é[uş/l*¤€Ž Lç۝.ž[E >űĹÂÓA$ Sťö8 /ś°ĘŞ‹ƒţ°ë:ęÖĎ*­<ťô×hĽ7˙ąôőţë/÷Ą€.V Ś›ŠřÝu\—ü˙Á ZúŽËK[S|žß­{ŠS EO'Œ´PŽiŒç#šÉ:\˙m¨áş×籆•”÷mśŮşŠŠOđ/†•xÎCÖJýÍY¨şâ•LjŠÓý7nV™ŘHëűąŃQ~X­7ţ+ţH+ńľFęn’C/ĎÖě˙ĺPˆŇőŻÄščĘZěVz(OƒG%C×E"řMń!äUnŞ´[â÷Ł¤PÏśŽŠCđ.ă]ƒÔ_/ľDđË ěR>Ç:e “–l^m˙_ú)ŐUŚŢżŠĹŞ2yňĂKśćÎŤŐűĂăßňůÉ_âůőá}uąSŁˇD)WŽ{˝{ŽOVp@5cĄř=đú‹i‹Ś)—ą”ł‰Ó{rňÉţ" ¨Żň˙äů€ĎŃTĚ[­]Ć@Hb<€ţě¤ŇÝ:~i1léKľ|Ě?,TŠ€ţČÇúëëťJtíťoČŘ­ŕpVsűăEŕŠ(ECÚ4 ţŢĹöĆ5ůWř_ý>R˘ˇu]JŠľ|+.ŕkYŔ ýČ1AĐęĺ/Kô…™HĆé!ŽGöîuôÉf=ŘéčŹ&ý^Gç÷ţ >uĺJ§ĚőŐ=ă)GJWož0Fčôő2nşőÝęŻ'-ˆ•sö%ŽˇnmxăNąĹyŚÝِQ˙ŁĎFÄżíušĆ=Ěľ@Ř Ąř-
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:38

sad ću provjerit

Poslednji izmenio dana Ned 09 Dec 2007, 23:45, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:41

meni normalno otvara, nemaš nešto instalirano, valjda zato
još sam pod ovom viješću što sam čuo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:43

Žao mi je Sad

Nemam insatliran program koji otvara taj pps...čekaj dok kupimo novi komp Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:43

Večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:44

večer Aja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:46

aja ::
Večer Twisted Evil

večer aja
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:47

spori ste danas Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:48

Ometaju me ovi doma. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:49

ja vas napuštam
laka vam noć
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:50

noć Gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:51

Ometaju me ovi doma. Rolling Eyes

smiri ih Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:53

Kam je sad gradski otperjal?
Srde me balavci. Misle da su bolesni pa mjerim temperature...i ni jedan nema niti 36,6 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:55

potresla ga sigurno vijest što je čuo .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:58

Kakva vijest?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyNed 09 Dec 2007, 23:59

Kakva vijest?

imaš na stranici ispred.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyPon 10 Dec 2007, 00:02

ja moram na spavanje...ujutro moramo u bolnicu na kontrolu,a još nisam došla k sebi od jučerašnjeg posla...noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 EmptyPon 10 Dec 2007, 00:02

Ne kužim baš...nema veze.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 16 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 16 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: